Schaatsen en Sinterklaas

De laatste intochten, schaatsen en de Winter Efteling

Redactioneel door

archief oud artikel 17 november 2011 Cultuur Buiten wordt het steeds kouder. Maar ook met temperaturen onder nul is er genoeg leuks te doen. Trek een muts over je oren en kom naar de Winter Efteling of ga lekker schaatsen in Biddinghuizen. Maar voordat je op pad gaat, lees eerst de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

 
DagjeWeg.NL
Tip: LuxeVakantiehuizen.nl

Schaatsen en Sinterklaas

Het is weer bijna weekend! Wat is er te doen? Trek in ieder geval de handschoenen en wanten maar uit de kast, want koud en guur is het sowieso. Kom naar de laatste intochten van Sinterklaas, verwonder je over Spirit of Winter, of bezoek het vernieuwde Drents Museum. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5.

Sinterklaas, hij komt nog een keer!

Zaterdag zette de echte Sinterklaas voet aan wal in Dordrecht. En ook in de rest van Nederland barstte het spektakel los met zwarte pieten, cadeautjes en heel veel pepernoten. Aanstaande zaterdag is het weer feest. DagjeWeg.NL zet de laatste intochten op een rij.

Intochten
 

Efteling draagt een winterjas

De Efteling is in een dikke winterjas gekropen om ook in de kille wintermaanden het publiek te verwarmen met klassieke sprookjes en adembenemende attracties. En doordeweeks is het ook nog eens lekker rustig. Kom naar Winter Efteling!

Efteling
 

Schaatspakken en wollen truien

Schaatsen? Ja, het kan alweer bij FlevOnice in Biddinghuizen. Flevonice is namelijk vanaf 18 november 2011 weer elke dag geopend! De baan is vijf kilometer lang en kronkelt door het landschap langs rietkragen en weilanden.

Schaatsen
 

Dierennieuws

Van deze barre en gure tijden trekken dieren zich niks aan. Afgelopen week werden er in Zoo Parc Overloon vier cheetah's geboren en in Safaripark BeekseBergen zag neushoorn Sam het levenslicht. Kom snel op kraamvisite.

Dierennieuws

Nieuwste tips

Het weekend is nog niet voorbij. Er is nog meer te doen! Laat je verwennen bij Sauna Hoen, lekker badderen en gemasseerd worden. De kinderen leven zich uit in het Cowboy & Indianen Speelreservaat. Leer alles over politiek Den Haag tijdens een rondleiding door het Binnenhof. En als klap op de vuurpijl kun je nu picknicken in een tipi. Dat is lekker warm!

Sauna Hoen

Cowboy & Indianen Speelreservaat

Bezoek het Binnenhof

Buiten eten in de winter

Sauna Hoen Cowboy & Indianen Speelreservaat Bezoek het Binnenhof Buiten eten in de winter
 

Laatst gewijzigd: 2011-11-21 11:57:04 · Gepubliceerd: 2011-11-17 12:14:13 - 248

Dit past bij 'Schaatsen en Sinterklaas'