Bezoek het Jonge Harten Theaterfestival

Jonge theaterfans halen hun hart op met meer dan 35 voorstellingen

Dagje weg in Groningen Nieuws door

archief oud artikel 18 november 2011 Cultuur Groningen, Groningen Gek op theater? Dan moet je de komende week in Groningen zijn. Het Jonge Harten Theaterfestival begint vandaag en komt met meer dan 35 voorstellingen. Daarnaast zijn er ook tal van workshops te volgen, is er een bruisend festivalcentrum en een spetterend eindfeest.

De naam 'Jonge Harten' zegt het zelf al. Het evenement in Groningen is hét theaterfestival voor de jonge theaterliefhebber, vol dansvoorstellingen, creatieve multimediaprojecten en vooral veel jong talent. Het festival duurt negen dagen en viert haar veertiende verjaardag. Meer dan tienduizend theaterliefhebbers weten hun weg al te vinden naar het noordelijke festival.

Geheime voorstellingen

De voorstellingen van het Jonge Harten Festival vinden plaats in de bekendste theaters van Groningen. Zo valt er van alles te beleven in de Stadsschouwburg, De Oosterpoort, Het Kruithuis, het Grand Theatre en Theater de Machinefabriek. Ook op andere geheime locaties worden optredens verzorgd. Houd daarom de website van Jonge Harten goed in de gaten. Jonge Harten 2011 is te bezoeken van 18 t/m 26 november.

Ontdek meer leuke uitstapjes in Groningen.

Laatst gewijzigd: 2011-11-18 11:24:13 · Gepubliceerd: 2011-11-18 11:15:16 - 123