Schaats met de Sint op vliegveld Schiphol

Ga gratis schaatsen op de nieuwe ijsbaan van vliegveld Schiphol

Wat te doen op Schiphol Nieuws door

archief oud artikel 2 december 2011 Toerisme Schiphol, Noord-Holland Kom naar vliegveld Schiphol om een gratis rondje te schaatsen met Sinterklaas en Zwarte Piet! Het Jan Dellaertplein bij de ingang van Schiphol Plaza is omgetoverd tot een waar schaatsparadijs, met gezellige koek & zopie kraampjes en muziek. De toegang tot de ijsbaan en schaatsen lenen zijn beiden gratis.

Het Jan Dellaertplein bij de ingang van Schiphol is een waar winterparadijs. De prachtige schaatsbaan wordt opgevrolijkt door een oliebollenkraam, koek & zopie en vrolijke muziek verzorgd door Sky Radio. Niemand minder dan Sinterklaas opende vandaag de gratis ijsbaan bij het vliegveld, gevolgd door de Zwarte Pieten die een groep basisschoolkinderen uit Heemstede schaatsles gaven.

"Iedereen kan gratis gebruik maken van de ijsbaan en schaatsen lenen"

Luister naar Zwarte Pietenbands

Op de schaatsbaan worden leuke activiteiten georganiseerd. Op 4 en 5 december treden Zwarte Pietenbands op tussen 11:30 - 15:30 uur. In het winkelgedeelte van Schiphol Plaza zijn er verschillende Pietenacts te zien. Ook zijn basisscholen van harte welkom om een ochtend of een middagje te komen schaatsen met hun leerlingen. De gratis ijsbaan en schaatsuitleen staan nog tot en met 31 januari 2012 bij Schiphol Plaza.

Ontdek meer leuke uitstapjes op Schiphol!

Laatst gewijzigd: 2011-12-02 14:17:40 · Gepubliceerd: 2 december 2011 - 576