Beleef een prachtige winter in Phantasialand

Prachtige shows in een winterse wereld

Phantasialand in de winter Nieuws door

archief oud artikel 6 december 2011 Toerisme Het Duitse attractiepark Phantasialand is ook in de winter geopend! Overdag geniet je van de verschillende attracties, actie en schitterende shows en wanneer de avond over Phantasialand valt, kun je genieten van het prachtig verlichte attractiepark.

Van 25 november 2011 tot en met 8 januari 2012 is Phantasialand omgetoverd tot een winters sprookje. Als de schemering valt ga je op reis door een winter wonderland vol met mystieke en magische momenten. Overal glinstert en schijnt Phantasialand, Berlijn is omgezet in een zee van licht en over China Town valt een magische glans.

Overdekt

Ongeveer 70 procent van de attracties is overdekt. Dus ook in de winter is het heerlijk genieten van Winja's Fear & Force, Black Mamba, Talocan, Mystery Castle, Colorado Adventure en kun je op muizenjacht in de nieuwste attractie, de unieke en interactieve attractie Maus au Chocolat.

Shows

Ook zijn er allerlei winterse shows in Phantasialand, met kunstschaatsen, stunts, of vuurwerk. Voor ieder wat wils! En de prachtig verlichte kerstboom, kraampjes en cafés brengen iedereen in winterse sferen.

Ongeveer zeventig procent van de attracties is overdekt

Laatst gewijzigd: 2011-12-06 21:50:11 · Gepubliceerd: 6 december 2011 - 135