1

Geniet van de winterse maanden

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips!

Redactioneel door

archief oud artikel 8 december 2011 Cultuur Buiten is het koud en waait het steeds harder! Geniet daarom binnen met een dampend kopje thee van de nieuwste nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Leuke kerstfairs, prachtige concerten of een dagje dierentuin: voor ieder wat wils!

Geniet van de winterse maanden!

DagjeWeg.NL
Bekijk hier alle kerstmarkten

Geniet van de winterse maanden!

Elk jaar hopen we weer op een idyllische witte kerst. Maar ook zonder gezellige sneeuwvlokjes is december een sfeervolle topmaand. DagjeWeg.NL zet alvast de leukste kerstactiviteiten op een rij. Bezoek de meest bijzondere kerstmarkten, kerstcircussen en kinderuitstapjes!

Beleef MidwinterZOO in Diergaarde Blijdorp

Kom deze winter naar Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Het dierenpark is omgetoverd tot een sfeervolle MidwinterZOO vol leuke winterse activiteiten en wollige dieren. Kom naar het winterdorp, leer alles over warme wintervachten of ga kamperen tussen de beesten.

WinterZOO

Zwijmel weg bij knusse winterfilms

De koude wintermaanden krijgen een warme gloed wanneer de kersttijd aanbreekt. Vooral wanneer de deuren van de bioscoopzaal opengaan. Zak weg in de rode stoelen achter een grote bak popcorn en geniet van deze knusse winterfilms.

Bioscoop

Dagje uit dit weekend!

Het is weer bijna weekend! Wat staat er op de planning? Vind winterse inspiratie op de Keukenhof, ga kerstknutselen bij GaiaZOO of trek de ijzers uit het vet en doe mee met de eerste schaatstoertocht bij FlevOnice! Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5.

Weekend

Laat je betoveren door de mooiste kerstconcerten

De eerste kerstconcerten staan alweer voor de deur! Kom luisteren naar het prachtige Weihnachts-Oratorium van componist J.S. Bach. Het concert wordt komend weekend gebracht door de KCOV Excelsior uit Amsterdam, dat behoort tot de top van de amateurkoren.

Concert

Nog meer leuke uitstapjes!

Geniet van chocola, champagne en kunst op het evenement Kunst en Living. Of bezoek de gezellige Winterfair Garderen. Kinderen spelen naar hartelust bij het overdekte Speelpark Sanjesfertier of Kinderstad Heerlen. De ideale speelparadijzen op een gure, regenachtige dag.

Kunst en Living

Winterfair Garderen

Speelpark Sanjesfertier

Kinderstad Heerlen

Kunst en Living Winterfair Garderen Speelpark Sanjesfertier Kinderstad Heerlen

Laatst gewijzigd: 2011-12-13 08:00:15 · Gepubliceerd: 8 december 2011 - 145

Dit past bij 'Geniet van de winterse maanden'