Den Bosch als winterparadijs!

Den Bosch |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Joris's Kerstboom, schaatsen en de kerststal!

17 december 2011 Toerisme Den Bosch, Noord-Brabant De Parade in Den Bosch is vanaf dit weekend omgetoverd tot Bosch Winterparadijs 2011. Een schaatsbaan, de kerstboom van Joris Linssen en een kerststallenroute maken van deze kerst eentje om nooit meer te vergeten!

Linssen is tot en met donderdag 22 december regelmatig bij de boom te vinden

Speciaal voor het Bosch Winterparadijs komt presentator Joris Linssen naar Den Bosch. Op het midden van de Parade staat een enorme kerstboom. In die boom kan iedereen vanaf 17 december een foto hangen van een dierbare. De kerstboom is dan een soort van ereplaats. Linssen is tot en met donderdag 22 december regelmatig bij de boom te vinden en zoekt dan antwoord op de vraag "Aan wie denk jij met kerst"?. Aan het eind van de week staat Linssen met alle mensen die een foto in de boom hebben gehangen, rondom de kerstboom om kerstliedjes te zingen.

Kerststal

De Parade bevindt zich naast de Sint Janskathedraal. De kerststal in de Sint Jan is al jaren een echte publiekstrekker. Speciaal voor het Bosch Winterparadijs is er een kerststallenroute langs de kerststal in de Sint Jan, maar ook langs kerststalletjes in de etalages van winkels.

En natuurlijk kun je ook lekker rondjes schaatsen op de Bossche ijsbaan!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2011-12-15 14:35:19 · Gepubliceerd: 2011-12-15 13:31:07 - 1103