Bezoek de mooiste kerstconcerten

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips!

Redactioneel door

archief oud artikel 15 december 2011 Cultuur Buiten is het koud en waait het steeds harder! Geniet daarom binnen met een dampend kopje thee van de nieuwste nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Prachtige kerstconcerten of actie voeren voor Serious Request: voor ieder wat wils!

 
DagjeWeg.NL
 

Bezoek de mooiste kerstconcerten!

Geniet van de prachtige kerstconcerten die deze knusse wintermaand op de planken staan. Luister naar het gezang van een sereen jongenskoor, swing mee met een black gospel choir of bezoek de kerstmatinee van het beste orkest ter wereld. Veel luisterplezier!

Duik in de wereld van Charles Dickens

Kom naar het gezellige Dickens Festijn in Deventer. De historische binnenstad verandert in een bruisend 19e eeuws verhaal van de schrijver Charles Dickens. Een bezoek aan de kerstmarkt in de Grote Kerk mag niet overgeslagen worden, want hier staan de leukste kerstartikelen uitgestald.

Dickens
 

Lunch jij straks onder een echte dinosaurus?

Doe mee aan de veiling van Museum Naturalis voor Serious Request van 3FM en het Rode Kruis. Wie eet er straks onder het skelet van een echte dinosaurus of krijgt een persoonlijke rondleiding van de directeur door de verborgen collectie? Bied ook mee op deze bijzondere uitstapjes!

Veiling
 

DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Het is weer bijna weekend! Wat staat er op de planning? Bezoek een door duizenden kaarsjes verlicht Enkhuizen, maak je eigen kerstsok tijdens een leuke workshop of duik onder de grond voor de bijzondere kerstmarkt van Valkenburg. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5.

Weekend
 

Bijzondere kerst in het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum viert de kerst met tien bijzondere beelden en schilderijen die horen bij de nieuwe collectie. Absoluut hoogtepunt zijn de kerstschilderijen 'Maria met kind' en 'De Heilige Maagschap'. Zie hier een voorproefje van wat er allemaal te zien is in het vernieuwde Rijksmuseum in Amsterdam.

Maria

Meer leuke uitstapjes!

Neem de kinderen mee voor overdekt speelplezier bij GARAGE for fun. Met de kortingsbon van DagjeWeg.NL wordt het uitstapje nog leuker! Voor actief winterplezier zit je goed bij het Kurhaus Hotel waar naar hartelust geschaatst kan worden. Nog op zoek naar entertainment voor een kerstfeestje? Ontdek de leuke mogelijkheden van Have Fun Events. Of houd een idyllisch groepsuitje bij De Engelenweij.

Kortingsbon GARAGE

Schaatsbaan Kurhaus

Have Fun Events

De Engelenweij

Kortingsbon GARAGE Schaatsbaan Kurhaus Have Fun Events De Engelenweij
 

Laatst gewijzigd: 2012-01-02 13:06:35 · Gepubliceerd: 15 december 2011 - 367

Dit past bij 'Bezoek de mooiste kerstconcerten'