Wie het laatst lacht...

Laatste dag humorfestival in Deventer

Deventer Nieuws door

archief oud artikel 30 december 2011 Cultuur Deventer, Overijssel Zin om lachend het jaar af te sluiten? Bezoek het humorfestival in Deventer!

Van 26 december tot en met 30 december wordt er heel wat afgelachen in Deventer. Die dagen kun je in de oude Hanzestad namelijk genieten van ruim vijftig verschillende voorstellingen en activiteiten onder het mom van 'Wie het laatst lacht in 2011, lacht het best in 2012'. Het jaarlijkse festival wordt vandaag niet alleen lachend afgesloten, maar ook met smaak. Naast humor staat het thema eten namelijk centraal.

"Wie het laatst lacht in 2011, lacht het best in 2012"

Zo is er in de Deventer Schouwburg een humoristische expositie waarbij het onderwerp eten centraal staat. Ook kun je de de jeugdtheatervoorstelling Foe Yong Haai bewonderen, waarin een Chinees restaurant te vol raakt. Verder kun je schuddebuiken van het lachen om komedie Carnal in Filmhuis de Keizer en genieten van de stand-up comedians in de Comedy Kitchen. Bekijk het het volledige programma voor meer informatie over de laatste dag van het humorfestival.

Laatst gewijzigd: 2011-12-31 19:36:36 · Gepubliceerd: 30 december 2011 - 167