Gratis naar het museum

Tassenmuseum Hendrikje en Kröller-Müller accepteren Museumkaart

Tassenmuseum Hendrikje Nieuws door

archief oud artikel 2 januari 2012 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Met het nieuwe jaar mogen Museumkaarthouders zich in de handen wrijven. Ook het Tassenmuseum Hendrikje en het Kröller-Müller museum laten hen sinds 1 januari gratis binnen!

Met nog één week kerstvakantie voor de boeg hebben houders van de Museumkaart een nieuw adresje voor een dagje uit. Want ook het Tassenmuseum Hendrikje en het Kröller-Müller museum accepteren vanaf 1 januari 2012 de Museumkaart. Zij voegen zich bij de meer dan 400 musea, die zijn aangesloten bij de Museumkaart. Met de persoonsgebonden kaart krijgen bezoekers gratis toegang tot meer dan 400 musea. De Museumkaart kost €39,95 per persoon per jaar. En dit krijgt u voor uw geld.

Tassenmuseum Hendrikje

De tassenverzameling van Hendrikje Ivo groeide en groeide... tot een waar museum! In Tassenmuseum Hendrikje in hartje Amsterdam zijn de mooiste tassen verzameld. En regelmatig komen er nieuwe tassen bij voor een speciale tentoonstelling. Avondtasjes, bruidsbuidels, schooltassen en designtassen: alles over dit alledaagse gebruiksvoorwerp bijeengebracht.

Kröller-Müller museum

Ook het Kröller-Müller Museum is een mooie aanwinst voor de Museumkaart. Siebe Weide, directeur Museumvereniging reageert: "Het is een topmuseum met een fantastisch aanbod. Hiermee neemt de waarde van de Museumkaart opnieuw toe. Ik weet zeker dat veel Museumkaarthouders hier erg blij mee zijn." Het Kröller-Müller museum heeft een wereldberoemde collectie in huis met voornamelijk 19e en 20e-eeuwse beeldende kunst. Centraal staan de omvangrijke collectie werken van Vincent van Gogh en de beeldentuin.

Laatst gewijzigd: 2012-01-02 17:09:26 · Gepubliceerd: 2 januari 2012 - 955

Activiteiten Kröller-Müller Museum

Nu te bezoeken

Door de bomen het bos


Door de bomen het bos is een veelzijdige tentoonstelling, waarbij je geprikkeld wordt en met frisse gedachtes en ideeën weer naar huis gaat.

Wandeling “Door de bomen de Beeldentuin”


Makerscollectief Circus Andersom heeft een multidimensionale wandeling uitgezet door de beeldentuin van het Kröller Müller Museum. Lijkt het jou leuk om mee te wandelen? Haal dan snel een ticket!