Laatste restje kerstvakantie

Leuke tips vind je in de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL

Redactioneel door

archief oud artikel 5 januari 2012 Toerisme De kerstvakantie zit er weer bijna op. Maar nog niet helemaal! Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en je hebt genoeg ideeën voor nog een klein knalweekje! Veel plezier!

 
DagjeWeg.NL
Volg DagjeWeg.NL op Twitter!

Laatste restje kerstvakantie

Het laatste restje kerstvakantie is vooral heel regenachtig... Buiten stormt het er op los! Om er toch een leuk dagje uit van te maken zet DagjeWeg.NL de leukste binnenactiviteiten voor de kerstvakantie op een rij.

Dagje uit dit weekend

Het laatste weekend van de kerstvakantie is bijna aangebroken. Grijp je kans en ga een dagje weg! Paleis het Loo viert nog een restje kerst, bij FlevOnice is het tijd voor de tweede grote schaatstoertocht en in Zutphen wordt de stad versierd met wildbreien. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend
 

Favoriete uitjes in de kerstvakantie

De kerstboom, kaarsen en oliebollen zijn de deur uit. De feestdagen zijn weer voorbij. En de gezelligheid ook? Nee hoor, daar steekt DagjeWeg.NL een stokje voor. Dit zijn de favorieten van DagjeWeg.NL voor nog een paar fantastische dagen. Veel plezier!

Uitjes
 

Tropische vogels in stormachtig Nederland

In de winter kom je niet alleen maar sneeuwuilen en ijsvogels tegen. In de Nederlandse vogelparken zie je de meeste exotische fladderaars. Van knalroze flamingo's en balispreeuwen tot kraanvogels en papegaaien. Haal de tropen naar stormachtig Nederland en bezoek één van deze bijzondere vogelparken.

Tropen
 

Op naar de zon!

Buiten regent het dat het giet en waai je zo je jas uit. Kun je al niet wachten op de zomer? Vind een luxe vakantiehuis op een prachtige bestemming met LuxeVakantiehuizen.nl. Wordt het Italië aan het betoverende Gardameer of de Franse Provence? Kom op ideeën en droom vast weg bij de aanblik van deze droomvakanties.

Vakantie

Nieuwste tips

De kerstvakantie zit er bijna op... Maar nog niet helemaal! Leef je uit bij speeltuin de Holle Bolle Boom. Ook uitstekend geschikt voor een dagje regen! Bij NAi, het museum voor architectuur worden kinderen echte uitvinders. Binnenkort een familiefeest? Trek eropuit met een huifkar van Poldertours. En niet zo snel bang? Kies dan het ruime sop bij Dutch Water Dreams.

Speeltuin de Holle Bolle Boom

NAi, museum voor architectuur

In de huifkar met Poldertours

Dutch Water Dreams

Speeltuin de Holle Bolle Boom NAi, museum voor architectuur In de huifkar met Poldertours Dutch Water Dreams
 

Laatst gewijzigd: 2012-01-09 08:13:00 · Gepubliceerd: 2012-01-05 13:08:16 - 144

Dit past bij 'Laatste restje kerstvakantie'