Wachten is leuk!

NEMO presenteert interactieve tentoonstelling op Schiphol

science center NEMO   Nieuws door

23 januari 2012 Wetenschap Schiphol, Noord-Holland Wachten op Schiphol wordt steeds spannender. Als je in de spiegel kijkt lijkt je been opeens te zweven of wordt jouw gezicht gemixt met die van een ander. Science center NEMO neemt je mee op een wetenschappelijke reis, nog voordat het vliegtuig is vertrokken!

Een stukje van het grote groene schip in Amsterdam is naar Schiphol gevaren. Science center NEMO laat nu ook op Schiphol zien hoe leuk wetenschap is. Voor de wachtende reizigers staan er achter de douane vijf objecten klaar om de tijd te doden en ook nog wat te leren. Bekijk aan het begin van Pier B bijvoorbeeld de Buis van Kundt, waarin geluid beweging veroorzaakt. De golven slaan omhoog, alleen bij een bepaalde toonhoogte. Kom erachter hoe uniek je bent en hoe je een nieuw gezicht creëert. De tijd vliegt voorbij. Tot begin 2013 te zien op Schiphol!

Science center NEMO

Heb je niet genoeg aan de kleine tentoonstelling op Schiphol. Kom dan na de vakantie nog eens naar science center NEMO in Amsterdam. Daar neem je een ruimtedouche en zorgt er in de Ballenfabriek voor dat de pakketjes goed op reis gaan.

Ontdek meer leuke en leerzame uitjes op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2012-01-23 12:19:16 · Gepubliceerd: 2012-01-23 12:19:16 - 282