Schaatsen, of niet?

Kom de kou door met DagjeWeg.NL

Redactioneel door

archief oud artikel 15 januari 2012 Toerisme Een winters vertelconcert, schaatsbanen en alles over winterbanden. DagjeWeg.NL helpt je de kou wel door. Vind nu de nieuwste tips en ideeën voor een dagje weg in de nieuwsbrief!

 
 
DagjeWeg.NL
 

Schaatsen, of toch niet?

Volgende week wordt het ijskoud, tenminste zeggen de weermannen! Volgens hen kunnen de ijzers over een paar dagen uit het vet voor een rondje op natuurijs. Maar het kan vriezen of het kan dooien. Daarom hierbij een overzicht van alle overdekte schaatsbanen in Nederland.

Winterse natuuruitjes

Hoe koud het ook is. Een dagje in de natuur is altijd heerlijk. Met of zonder laagje ijs of sneeuw. Kom wandelen in het Nederlands Openluchtmuseum, bekijk duizenden ganzen op de Reeuwijkse plassen of leef je uit op het Laarzenpad! Dit zijn de winterse natuuruitjes van DagjeWeg.NL.

Winter
 

Winterbanden: waar en waarom?

Als we volgende week kunnen schaatsen, betekent het ook dat het weer glad wordt in Nederland. Tijd om winterbanden aan te schaffen, voor een veilig autoritje! Ook alvast handig voor de wintersportvakantie. In welke landen zijn winterbanden verplicht?

Winterbanden
 

Warm het weekend in

De kou kruipt je dit weekend in de kleren. Eindelijk komt de winter er aan! Blijf warm dit weekend met een swingend jazzfestival in Leiden en tijdens een winters vertelconcert in drie verschillende steden. Het weekend zit weer vol leuke activiteiten, dus laat de kou je niet binnen houden.

Weekend
 

Fashion Week is voor iedereen!

Amsterdam staat op zijn kop door de De Amsterdam Fashion Week! Voor de 'gewone mens' is er Fashion Week Downtown. Zo organiseert Maison de Bonneterie een Designer Market en de Gerrit Rietveld Academie heeft een open atelier. Vier het modefeestje mee!

Fashion

Nieuwste tips

Zoek de actie op met de nieuwste tips van DagjeWeg.NL. Ga karten bij Kartplaza Actionworld of voel je voor één dag een piloot. Liever avontuur in eigen tuin? Bezoek de Tuinbeurs. De nieuwste tips en trends voor in de tuin. Laat de zomer maar komen! Zoek tot die tijd nog even de warmte en de geschiedenis op in Nieuw Land.

Kartplaza Actionworld

De Tuinbeurs

Nieuw Land: terug naar de oertijd

Voor één dag piloot

Kartplaza Actionworld De Tuinbeurs Nieuw Land: terug naar de oertijd Voor één dag piloot

Vind winterplezier op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2012-01-26 14:32:15 · Gepubliceerd: 2012-01-26 12:18:15 - 87

Dit past bij 'Schaatsen, of niet?'