1

Trouwen voor één dag

Valentijnsdag in Gouda

Nieuws door

archief oud artikel 13 februari 2012 Toerisme Gouda, Zuid-Holland Trouwen, dat is echt romantisch! Maar durf jij de eeuwige trouw nog niet te beloven? Probeer het dan gewoon eens voor een dagje op Valentijnsdag. Na een ceremonie in Gouda zijn jij en geliefde voor één dag man en vrouw.

Op de Markt in Gouda zindert het op Valentijnsdag van de romantiek. Kersverse stelletjes en jarenlange geliefden geven hier massaal het ja-woord op deze romantische dag. Na een korte ceremonie beloven ze elkaar voor één dag trouw. Slechts tot middernacht zijn ze man en vrouw. Een meer romantische Valentijnsdag kun je toch niet wensen? Voor de bruid is er een roos en een sluier en de bruidegrom krijgt een hoed en een strikje. Zelfs ringen liggen klaar voor het bruidspaar. Ook trouwen voor één dag? Inschrijven is aan te raden en kost 12,-. Op de avond zelf is er misschien nog een plekje, maar dan betaal je 15,-.

Romantisch diner

Een paar restaurants in Gouda hebben speciaal voor Valentijnsdag een aanbieding. Kom je met twee tot vier personen? Dan krijg je een gratis dessert voor twee. Kijk voor de deelnemende restaurants en de aanbiedingen op de website van Kiss & Go Gouda.

DagjeWeg.NL verzamelde nog meer romantische uitjes voor Valentijnsdag!

Laatst gewijzigd: 2022-12-24 16:03:31 · Gepubliceerd: 13 februari 2012 - 121

Dit past bij 'Trouwen voor één dag'