1

Vier het mooiste carnaval!

Lees de nieuwsbrief voor de leukste tips!

Redactioneel door

archief oud artikel 16 februari 2012 Cultuur Ligt de feestmuts al klaar? Aankomend weekend staat heel zuidelijk Nederland weer op zijn kop voor carnaval! Ook begint voor een aantal scholen de voorjaarsvakantie. Genoeg redenen dus voor een gezellig dagje weg. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL voor de leukste tips!

 
DagjeWeg.NL
Zomervakantie al geboekt?

Vier het mooiste carnaval!

Waar vieren mensen het mooiste carnavalsfeest? In Maastricht? In Venlo? Of toch in Gelderland? Iedere carnavalsoptocht is bijzonder, maar DagjeWeg.NL verzamelt enkel de beste parades. Zo weet jij precies waar je naar toe moet gaan aankomend weekend.

Leuke prijzen winnen?

Vul de enquête over vrije tijd in van Free for One en win leuke prijzen! Een Wellness Card, een leuke DVD, een High Tea Cheque of een ballonvaart: het kan van jou zijn! Het invullen van de enquête duurt maar tien minuten. Succes!

Win!
 

Musea vieren vakantie!

Schaatsen op natuurijs is helaas geen optie meer voor de voorjaarsvakantie. Maar er is nog veel meer leuks te doen! Pimp een klomp, ga mee met Willem Barentsz op avontuur of bestuur een F16. Fijne voorjaarsvakantie!

Vakantie
 

Romantische voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie kan ook heel romantisch zijn. Zet de drukte van alledag even aan de kant en geniet van het samenzijn met je partner. Lunchen in een grot of wandelen tussen de boomtoppen. Met deze romantische uitstapjes haal je je relatie uit de winterslaap.

Romantisch
 

Dagje uit dit weekend

Laat de roofvogels om je hoofd suizen, loop de polonaise met André van Duin en shop samen met vriendinnen op de Huishoudbeurs. Of stiekem toch nog schaatsen? Dit eerste weekend van de voorjaarsvakantie is weer bomvol met de leukste uitjes! Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend

Nieuwste tips

Nog niet uitgeput van al die leuke uitjes? Ontmoet bijzondere mensen in Tilburg, of wandel met je eigen vrienden door de subtropische tuin Fort den Haak. Trek gekregen? Geniet dan van heerlijke verse geitenkaas bij zorgboerderij De Mèkkerstee. En als klap op de vuurpijl ga je bij Openluchtmuseum Ootmarsum terug naar de tijd van 'heeren en boeren'. Op een paar fantastische dagen!

Fort den Haak

Ontmoetingsreis in Tilburg

Boerderij de Mékkerstee

Openluchtmuseum Ootmarsum

Fort den Haak Ontmoetingsreis in Tilburg Boerderij de Mékkerstee Openluchtmuseum Ootmarsum
 

Laatst gewijzigd: 2012-02-16 12:43:38 · Gepubliceerd: 16 februari 2012 - 137

Dit past bij 'Vier het mooiste carnaval!'