Word dolfijnentrainer!

 deel via WhatsApp | Nieuws door

Laat je kinderdroom uitkomen bij Dolfinarium!

21 februari 2012 Opmerkelijk Harderwijk, Gelderland Dolfijnentrainer worden. Het is de grote droom van zo'n beetje alle kinderen, slechts enkelen zien deze droom werkelijkheid worden... Maar met de hulp van Dolfinarium ben jij misschien één van de gelukkigen!

"We zoeken een teamplayer, iemand die eerlijk en sportief is"

Vraag een willekeurige kleuter wat hij later wil worden en de kans is groot dat hij antwoordt met 'dolfijnentrainer'. Het beroep staat op de zesde plek in Beroepen Top 40 van kinderen. Toch weten maar weinig mensen deze kinderdroom uiteindelijk waar te maken. Er zijn namelijk maar weinig vacatures en daardoor lijkt dolfijnen trainen om brood op de plank te krijgen een onbereikbaar doel. Maar daar komt verandering in. Het Dolfinarium is namelijk op zoek naar een dolfijnentrainer!

Dolfijnen in de hoofdrol

Dolfijnenliefhebbers vanaf achttien jaar kunnen zich aanmelden via de website van het Dolfinarium. Uit alle inzendingen selecteert het Dolfinarium 101 kandidaten die zullen strijden om de titel dolfijnentrainer. Deze afvalrace is voor heel Nederland op de voet te volgen in het programma Dolfijnen in de hoofdrol dat wordt uitgezonden door RTL.

Teamplayer

Wat een dolfijnentrainer moet hebben? "We zoeken een teamplayer, iemand die eerlijk en sportief is en uiteraard moet je een associatie met dolfijnen hebben," aldus hoofdverzorger Steve Hearn.

Dolfinarium is weer open!

Het Dolfinarium Harderwijk opende afgelopen zaterdag weer haar deuren voor bezoekers. Om de verjaardag van de 50-jarige dolfijn Skinny te vieren mochten de eerste 50 vijftigplussers gratis naar binnen.

Ben je een echte dierenliefhebber? Bekijk ons overzicht van dierentuinen!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-02-21 14:18:16 · Gepubliceerd: 2012-02-21 12:45:04 - 619