Klim zeventien meter omhoog!

Klimmen bij Ayers Rock |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Beleef het grottenparcours bij Ayers Rock

23 februari 2012 Cultuur Zoetermeer, Zuid-Holland Geen zin in bankhangen deze voorjaarsvakantie? Kom dan naar klimhal Ayers Rock in Zoetermeer en beleef het grottenparcours, of klim zeventien meter de lucht in!

Elke zaterdag, dinsdag en donderdag in de voorjaarsvakantie stijg je bij Ayers Rock in Zoetermeer tot grote hoogte. Beklim de indoor en outdoor klimwand van Ayers Rock en ontdek hoe het voelt om zeventien meter boven de grond aan een touw te hangen. Niet zo'n waaghals? De wanden lopen uiteen van zes tot zeventien meter hoog met wisselende moeilijkheidsgraden.

Introductieles

Als je nog nooit hebt geklommen kun je eerst kiezen voor een introductieles. Tijdens de introductieles maak je samen met een ervaren instructeur kennis met het klimmen op een klimmuur. Je gaat zelf proberen omhoog te komen op de verschillende klimwanden. Al wat meer ervaren? Doe dan mee met het grottenparcours. Als echte helden ga je dan met vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar de uitgang van het spannende grottenparcours.

Nog meer uitjes voor in de voorjaarsvakantie!

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2012-02-22 15:08:47 · Gepubliceerd: 2012-02-22 14:36:22 - 157