1

Ga op avontuur in de natuur

Natuurlijke uitjes om te genieten van de eerste zonnestralen

Redactioneel door

archief oud artikel 8 maart 2012 Toerisme Het duurt nog even voordat het lente is. Maar toch piepen de eerste zonnestraaltjes al door de wolken en de komende week blijft het overwegend droog. Geniet met volle teugen van de buitenlucht tijdens een dagje in een natuurpark. Lekker in Nederland of een tocht door de natuur in Zuid-Duitsland. Wijntje erbij, en het vakantiegevoel komt opzetten. Veel plezier!

 
 
DagjeWeg.NL
Beoordeel je uitstapje en win!

Op avontuur in de natuur

Het is 's ochtends niet meer zo pikkedonker en dikke sjaals zijn niet meer nodig. De lente is in zicht. De tijd van het jaar dat de natuur op z'n mooist is. Bezoek dit weekend een natuurpark! Beklim een vuurtoren, bekijk een zeeaquarium of bezoek een vogelkijkhut. Een dagje naar een natuurpark kan altijd!

Wandelen in het weekend!

Zo'n week weer vol aan de slag na de voorjaarsvakantie kan best zwaar zijn. Geniet daarom extra van aankomend weekend. Beleef je eigen Night at the Museum tijdens de Rotterdamse Museumnacht of ga lekker wandelen. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend
 

Vakantie bij de boer

Boeren, koeien en platteland. Voor de gemiddelde stadsmens klinkt dit waarschijnlijk niet als een ontspannen en luxe vakantie. Maar ook op de boerderij weten ze wat genieten is. Ontdek een weldadig vakantieadresje, inclusief hot tub boerenstijl. Vier een vakantie bij de boer!

Boer
 

Wijnroute door Zuid-Duitsland

De natuur van Duitsland is adembenemend. Ga de grens over en volg de welvingen van de wijnheuvels in Zuidwest-Duitsland. Via kronkelige wegen ontmoet je gastvrije boeren, jonge Riesling en huisgemaakte hartige taart. Welkom op de wijnstraat van de romantische Palts. Zoet, droog, rood, wit: welke wijn kiest u?

Wijn
 

Voordelig Lenteklaar bij Thermen Holiday

De lente breekt aan! Tijd om de winter uit uw lichaam te halen. Ervaar een Wereld vol Wellness met uitgebreide sauna-, massage- en beautyfaciliteiten bij Thermen Holiday. Download nu de Lente actievoucher en geniet extra voordelig bij Thermen Holiday Schiedam en Thermen Holiday Zuidwolde.

Wellness

Nieuwste tips

Na de vakantie nog wat vrije dagen over? Dan weet DagjeWeg.NL wel wat leuks om te doen! Bedwing het water op een een raft, een tube of een flowboard bij Dutch Water Dreams. Daar krijg je zeker een adrenalinekick van! Ook leuk is een solextocht in Brabant met La Roya. Compleet met lange leren jas.

Voor een dagje uit is één ding erg belangrijk: blijft het droog? Voorspel het weer zelf als een ware Piet Paulusma in de studio van Meteo Consult. Of het nu regent of de zon schijnt, een weekendje weg is altijd leuk. Win een weekend in een luxe wellness-villa van de Boshoek. Like de Boshoek op Facebook en doe mee!

Dutch Water Dreams

Maak een solextocht in Brabant

Voorspel zelf het weer!

Win een weekend in een luxe villa

Dutch Water Dreams Maak een solextocht in Brabant Voorspel zelf het weer! Win een weekend in een luxe villa

Ook een dagje weg geweest? Vul een beoordeling in en win!

Laatst gewijzigd: 2012-03-08 13:59:49 · Gepubliceerd: 8 maart 2012 - 160

Dit past bij 'Ga op avontuur in de natuur'