Blijf binnen met Pasen

Indooractiviteiten |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Leuke indooractiviteiten voor Pasen

5 april 2012 Toerisme De zon speelt dit weekend spelbreker en is helaas niet van de partij voor Pasen. De regen komt wel opdagen, dus blijf lekker binnen dit weekend! Zoek de tropische temperaturen op in de Orchideeën Hoeve of scheur op een overdekte kartbaan.

Regen of zonneschijn, zomer of winter: in de Orchideeën Hoeve is het altijd lekker warm. Ook met Pasen! Duizenden vlinders fladderen vrolijk rond in hun tropische onderkomen in Luttelgeest. In de tropische tuin bloeien duizenden orchideeën, in alle soorten en maten. Deze zijn nergens anders te bewonderen! Voor de kinderen is er het spannende Mangrovebos om in te spelen. En vergeet niet de reptielen en de koikarpers gedag te zeggen. Een fleurige attractie, voor iedere leeftijd.

Paintball in de gevangenis

Ga mee naar het centrum van Zutphen, waar de oude gevangenis voor durfals de deuren opent. Speel samen met vrienden of familie een spannend potje paintball. De gevangenen proberen te ontsnappen uit hun verblijf, maar de bewaarders willen dit natuurlijk voorkomen. Wie wint? Voor ieder team heeft Prisonbreak in Zutphen een enerverend spelprogramma.

Vind meer indoor actieve uitjes.

Binnen spelen

Voetballen, springen, slingeren en hoppen op een skippybal. Na een bezoekje aan binnenspeeltuin Garage for fun vallen de kinderen 's avonds uitgeteld in slaap. Deze leuke speeltuin zit vol uitdaging voor kleintjes en is met Pasen gewoon open. De driewielers staan klaar voor een serieuze wedstrijd, waarbij papa en mama aanmoedigen. En dan is er nog de pannakooi, een drive-in om een filmpje te kijken, een disco en een schoonheidssalon! De ouders vermaken zich met gratis wifi en een kopje koffie. En op eerste en tweede paasdag staat er een lekkere paasbrunch te wachten.

Vind meer indoor speeltuinen.

Vind alle indoor uitjes op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2012-04-05 14:51:11 · Gepubliceerd: 2012-04-05 14:00:27 - 1412