1

Lekker shoppen in Utrecht

DagjeWeg.NL zet bijzondere winkeltjes op een rij

Dagje weg in Utrecht Redactioneel door

archief oud artikel 20 april 2012 Trends Utrecht, Utrecht Kom lekker winkelen in Utrecht, de stad van de grote winkelketens maar ook de speciale boetiekjes. Op zoek naar een nieuwe garderobe nu de zomer voor de deur staat of het interieur eens helemaal opfrissen? DagjeWeg.NL stapte binnen bij een paar hele leuke winkels.

Loft - Kom naar LOFT voor stoer en warm design voor in huis. Hier staan prachtig robuuste eettafels, knusse woonaccessoires en creatieve cadeaus. De winkel verkoopt voornamelijk Scandinavische en Nederlandse merken. Speur ook door de modecollectie die in de winkel hangt. De hippe kleding is heel eigentijds en vrouwelijk. De mode is gemaakt van de fijnste materialen zoals pure katoen, linnen en leer.

Adres: Steenweg 14 - 16, Utrecht.

Doenya - Geniet van een versgemalen kopje koffie bij Doenya, een winkel waar verschillende culturen samenstromen. De muur is behangen met leuke leren laarsjes met vrolijke Zuid-Amerikaanse prints. De leren tassen lijken zo uit een Indianendorp te komen en de felgekleurde sjaals maken van elke outfit iets unieks. De andere helft van de winkel wordt gebruikt om verse koffie te maken en schept een gezellige en open sfeer.

Adres: Steenweg 4, Utrecht.

Chocolate, Cookies & Sweets - De naam zegt het al; chocolade, koekjes en snoepjes! Deze shop is een waar smulparadijs! De mierzoete inrichting doet sprookjesachtig aan en alle hoekjes en wanden zijn bezaaid met alles wat te maken heeft met lekkere snacks. Koop een zak Belgische breekchocolade of zet je tanden in een champagne chocolade truffel. Liever zelf iets maken? Volg de workshop 'Cute Cakes' of 'Chocolade'. Pas op: de winkel verlaten zonder een overheerlijke aankoop te doen is vrijwel onmogelijk!

Adres: Steenweg 9, Utrecht.

Covers Couture - De zomer is het grootste trouwseizoen van het jaar. Grote kans dus dat er een uitnodiging van een vriend of een familielid op de deurmat valt. Zoek naar een feestelijke outfit bij de zestigjarige bruidszaak Covers Couture. Maak gebruik van de kennis van drie generaties familie Covers en kies een mooi kostuum of zomers jurkje uit. Ook toekomstige bruidsparen slagen altijd bij de uitgebreide collectie van topmerken bij Covers.

Adres: Choorstraat 25 - 31, Utrecht.

Ontdek de leukste uitstapjes in Utrecht!

Laatst gewijzigd: 2012-04-20 12:41:12 · Gepubliceerd: 20 april 2012 - 1805