Struin langs de Waal

Wandelroutes, stadswandelingen en wandelen | Nieuws door Annette van den Berg

Volg de nieuwe struinroutes dwars door de natuur

25 april 2012 Natuur Dodewaard Ga heerlijk struinen langs de Waal. Volg de nieuwste struinroute die dwars door de natuur loopt en klim over hekjes, speur naar onverharde paden en geniet van al het natuurschoon.

Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat. De pagina staat in het archief.

Trek de wandelschoenen aan, stop een broodtrommel in de rugzak en houd een verrekijker in de aanslag. Verken de nieuwste struinroute die van Dodewaard naar Beuningen loopt. Deze dertig kilometer lange wandelroute leidt de wandelaar langs de mooiste plekjes van Rivierenland. Een struinroute is een bewegwijzerde wandeling langs de rivier de Waal, over onverharde paden en strandjes, door weilanden en wilgenbossen. Breid de struinroute uit met nog vier andere soortgelijke routes die aan elkaar geknoopt kunnen worden en geniet van 150 kilometer natuurschoon.

Elke route zijn eigen karakter

De struinroutes zijn open van april tot en met oktober. Kies een van de vijf wandeltochten die elk een andere lengte hebben, van 20 tot 42 kilometer. Of koppel alle vijf de routes aan elkaar en struin van Slot Loevestein tot Slijk-Ewijk. Ontdek de verschillende karakters van elke route en verken zowel de noord- als de zuidzijde van de Waal. Pontjes en voetveren brengen de wandelaar naar de overkant van de rivier. De struinroutes zijn zelfstandig te volgen. Download de routes op www.struinroutes.nl.

DagjeWeg.NL zet mooie wandelroutes op een rij!
Laatst gewijzigd: 2012-04-25 08:17:04 · Gepubliceerd: 2012-04-25 08:09:00 - 914