1

Geniet van de vrijheid

Een weekend vol feest

Meivakantie Redactioneel door

archief oud artikel 3 mei 2012 Cultuur Het laatste restje meivakantie is extra feestelijk, want dit weekend viert Nederland Bevrijdingsdag. Vier de vrijheid met leuke uitjes en festivals. En doe alvast wat inspiratie op voor alle vrije dagen die nog komen!

 
 
DagjeWeg.NL
 

Vier de vrijheid

Sinds de bevrijding in 1945 is Nederland een vrij land. Een reden om een feestje te vieren! Vier Bevrijdingsdag op 5 mei met een leuk uitje en geniet van de vrede. Kijk toe hoe de Duitse soldaten overmeesterd worden in het Legermuseum of geniet van de vrijheid tijdens een bijzondere wandeltocht naar kamp Westerbork.

Dagje uit dit weekend

Het laatste weekend van de meivakantie breekt aan. Sluit de week knallend af met de leukste uitstapjes van DagjeWeg.NL. Kom zwaardvechten in Archeon, vier de lente in een boomgaard of geniet van het prachtige bevrijdingsconcert op de Amstel. Dit is de DagjeWeg.NL Weekend Top 5!

Weekend
 

Zandsculpturenfestijn

Na Koninginnedag nog wat langer genieten van het koninklijk huis? Kom dan naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn in de Beeldentuin in Garderen. Alle onvergetelijke momenten uit de Oranje geschiedenis beleef je opnieuw. Ontmoet de spelende prinsesjes en onze koningin.

Zand
 

Net zo mooi als Aphrodite

Aphrodite, de godin van liefde en schoonheid, deelt het geheim van haar prachtige voorkomen in Museum Het Valkhof in Nijmegen. Alle beautytips uit de oudheid komen aan het licht en bezoekers komen erachter waarom godinnen zo mooi zijn.

Godinnen
 

Shoppen in Utrecht

Kom lekker winkelen in Utrecht, de stad van de grote winkelketens maar ook de speciale boetiekjes. Op zoek naar een nieuwe garderobe nu de zomer voor de deur staat of het interieur eens helemaal opfrissen? DagjeWeg.NL stapte binnen bij een paar hele leuke winkels.

Utrecht

Nieuwste tips

DagjeWeg.NL dook ook deze week weer de leukste en nieuwste tips op!

Slaap in een safaritent of yurt op de Veluwe

Subtropische tuin Fort den Haak

Pretpark Hoge Boekel

Museumpark Orientalis

Slaap in een safaritent of yurt op de Veluwe Subtropische tuin Fort den Haak Pretpark Hoge Boekel Museumpark Orientalis
 

Laatst gewijzigd: 2012-05-03 14:21:01 · Gepubliceerd: 3 mei 2012 - 109