Wandel mee in de avondzon

Het Boomkroonpad |  
Nieuws door

Avondwandeling rondom het Boomkroonpad

18 mei 2012 Natuur Drouwen, Drenthe Wanneer de avond valt wordt het stil in de bossen van Gieten Borger. Geniet van deze stilte en de ondergaande zon tijdens een avondwandeling met een gids van Staatsbosbeheer. Hij weet de mooiste plekjes te vinden!

Langs imposante beukenlanen en over keienwegen voert de gids van Staatsbosbeheer alle wandelaars naar de mooiste plaatsen van de boswachterij Gieten-Borger. Zoals de paarse heidevelden en de vennen. De zon gaat langzaam onder en de dieren komen naar buiten of zoeken juist een slaapplaats. Welke dieren laten zich zien? Wees voorbereid op een stevige wandeling die ongeveer twee uur duurt. En het is handig om bedekkende kleding aan te trekken in verband met muggen en mieren. En stevige wandelschoenen natuurlijk!

Avondwandelingen

Waar: Buitencentrum Boomkroonpad.
Wanneer: vrijdagavond 18 en 25 mei, start 19:00 uur.
Toegang: € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen.

Wandelen

Wandelen zonder schoenen aan: dat is pas avontuurlijk! In het Blotevoetenpark in Brunssum zijn schoenen verboden. Hier is het namelijk heerlijk om op blote voeten rond te lopen. Wandelend over zacht, verend mos, harde kiezels en modder krijgen de voeten een heerlijke massage.

DagjeWeg.NL houdt van wandelen! Vind hier de mooiste wandelroutes.

Laatst gewijzigd: 2012-05-18 09:10:35 · Gepubliceerd: 2012-05-18 09:07:02 - 317