Het is zomervakantie!

Lees de nieuwsbrief voor de nieuwste tips

Zomervakantie Redactioneel door

archief oud artikel 6 juli 2012 Cultuur Aan het begin van de week zit je inbox vol met de leukste tips voor de zomervakantie. Dan valt namelijk de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL in de bus.! Gratis naar Toverland, logeren in Ameland of met korting naar Hellendoorn. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

 
 
DagjeWeg.NL
DagjeWeg.NL op Facebook

Tips voor de leukste zomervakantie!

De zomervakantie is voor een groot deel van Nederland al begonnen! Kriebel met je tenen in het zand en geniet van de leukste uitjes. Ontdek hoe je kan schilderen met zand, slenter over de Zomermarkt in Zandvoort of maak een stoere fietstocht door het zand. Fijne zomervakantie!

Gratis naar Toverland

Toverland: een prachtig attractiepark in het Limburgse Sevenum. Wil jij kans maken om Toverland met je gezin te bezoeken? Vul dan de prijsvraag in en maak kans op 4 entreekaarten. Kun je daar niet op wachten? Koop je tickets online en beleef gegarandeerd een magisch mooie dag!

Gratis
 

Zandsculpturenfestijn op de Veluwe

Herinner je je de beroemde traan van prinses Maxima? Onvergetelijke momenten uit de Oranje geschiedenis beleef je bij 't Veluws Zandsculpturenfestijn. Bewonder de mooiste zandsculpturen, zoals Paleis Soestdijk en de drie prinsesjes!

Zand
 

Logeren op het zand van Ameland

Kom een weekendje of een midweek logeren in de rustige duinen van Ameland. De vakantiehuisjes van Parc Koudenburg liggen aan de rand van een ongerept natuurgebied. Kom tot rust in een luxe bungalow, een vakantiehuis of op een comfortabele kampeerplaats.

Ameland
 

Spetterende wateractiviteiten in Groningen

Tokkelen vanaf twintig meter hoog, banaanvaren en hopen dat je blijft zitten, of paintballen op één van de velden. Break Out Grunopark heeft de leukste ideeën voor een sportief uitje in de buitenlucht. En of het nou regent of dat de zon schijnt, nat word je toch wel.

Banaan

Nieuwste tips

 

Coronel Adventure Indoor Klimpark

Met korting naar Hellendoorn

Met korting naar SEA LIFE

Win het boekje 'De 250 leukste musea'

Coronel Adventure Indoor Klimpark Met korting naar Hellendoorn Met korting naar SEA LIFE Win het boekje 'De 250 leukste musea'
 
 

 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 6 juli 2012 - 541