1

Kunst Route Lelystad

Stap binnen bij ateliers vol kunst

Dagje weg in de zomervakantie Nieuws door

archief oud artikel 29 juli 2012 Cultuur Lelystad, Flevoland Kunst komt in allerlei vormen. Ontdek de wereld van de zeefdruk, mozaïek en houtdraaiwerk tijdens de Kunst Route Lelystad. Kies een paar ateliers uit die meedoen aan het evenement en stap gerust naar binnen. Een lekker dagje kunst kijken!

De kunstenaars in Lelystad houden elke zondagmiddag open atelier. Stap op de fiets of wandel in alle rust langs de Kunst Route Lelystad. Ontmoet bijvoorbeeld kunstenares Kirsten bij 't Vuur en bewonder haar ongewone creaties van papier. Of schud de hand van Piet Bruinsma die grappige en opvallende kunstwerken en zelfs speelgoed van ledlampjes maakt. Een andere leuke tussenstop is het atelier van Corette van Boxtel die prachtige mozaïeken maakt. Schijnt de zon dan is een bezoek aan Natuurpark Lelystad een must. Het restaurant van Bram en Marianne Ooms staat vol met sieraden gemaakt van edelstenen, zilver en zilverklei. Zelf ook creatief aan de slag? Volg dan een master class portrettekenen bij Martine Bakker.

Praktische informatie

De Kunst Route Lelystad vindt elke laatste zondagmiddag van de maand plaats. De ateliers zijn open tussen 14:00 uur en 17:00 uur. Plan een route langs de meest bijzondere kunstenaars op de website van Kunst Route Lelystad.

Nog op zoek naar leuke tips voor de zomervakantie? DagjeWeg.NL barst van de inspiratie!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:39 · Gepubliceerd: 29 juli 2012 - 460