1

Zomerse uitstapjes in de nieuwsbrief

Stap in de stal, Open Monumentendagen en tips met korting

DagjeWeg.NL Redactioneel door

archief oud artikel 7 september 2012 Cultuur Maak van je weekend iets bijzonders, lees daarom deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL. Stap in een stal, vier Open Monumentendag of ga naar de Wereldhavendag in Rotterdam. DagjeWeg.NL wenst iedereen veel plezier!

DagjeWeg.NL

Vier een zomers weekend!

Volgens deskundigen wordt het een zomers weekend. Vooral zondag wordt een topdag met veel zon en meer dan 25 graden. Trek er dus lekker op uit, DagjeWeg.NL vertelt de leukste tips. Stap in een stal vol varkens, bezoek een monument op de Open Monumentendagen of ga met korting naar Dierenpark Emmen. Fijn weekend!

Open Monumentendag

In het tweede weekend van september vieren we alweer voor de 26e keer Open Monumentendag. Meer dan 3800 monumenten zetten hun deuren wagenwijd open en zijn dat weekend gratis toegankelijk. Kijk of de Open Monumentendag-vlag op het dak wappert en neem een kijkje in de geschiedenis van de architectuur in Nederland!

Vlag

Dagje uit dit weekend

Keiharde kanonschoten, beroemde orkesten en zeemansliederen. Dit weekend barst in verschillende Nederlandse steden een feest los. Het hart van Delft stroomt over van de Taptoe en in de haven van Rotterdam schallen de zeemansliederen tijdens de Wereldhavendagen. Genoeg te doen dit weekend!

Weekend

Opera-agenda 2012 - 2013

De complete opera-agenda voor seizoen 2012/2013 staat online op operamagazine.nl. Door de bezuinigingen is de kalender iets minder goed gevuld dan vorige jaren. Maar toch is het weer een heel seizoen genieten van prachtige opera-voorstellingen. Veel plezier!

Opera

Met korting naar Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen neemt haar bezoekers mee op wereldreis! Van Azië tot in Australië, uit alle werelddelen komen de bewoners van het noordelijke dierenpark. Maak kennis met de apen en de sierlijke giraffes. DagjeWeg.NL heeft tickets met korting.

Dierentuin

Nieuwste tips

Alleen het weekend is de komende tijd vrij voor leuke dingen. Benut die dagen goed met de nieuwste uitjes van DagjeWeg.NL.

Huifkartochten met een Belgisch trekpaard

Workshop smeden: aan de slag met vuur

Toverland: vol stoere achtbanen

Spaanse hapjes en muziek op de tapasboot

Huifkartochten met een Belgisch trekpaard Workshop smeden: aan de slag met vuur Toverland: vol stoere achtbanen Spaanse hapjes en muziek op de tapasboot

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 7 september 2012 - 243

Dit past bij 'Zomerse uitstapjes in de nieuwsbrief'