Spaanse hapjes en muziek op de tapasboot in Rotterdam

Zon, sangria en Tapas op de Maas. Stap aan boord van de Tapasboot en laat je meevoeren naar zonnig Spanje. Starend naar de prachtige skyline van Rotterdam droom je weg op de klanken van de Flamenco. Verwen de smaakpapillen met het op Tapas geïnspireerd buffet vol Spaanse heerlijkheden. Romantiek ligt op de loer. Met Spaanse passie worden gesprekken gevoerd. De sangria wordt bijgevuld. Beleef een avond die de zinnen prikkelt en het hart laat kloppen.

Knoflook en olijven

Spaanse gehaktballetjes, tortilla de patatas en dagverse goedgevulde salades laten het water in de mond lopen. Het is slechts een greep uit de geurenkraam van het heerlijke buffet aan boord van de tapasboot. Proef de passie van de tapaskoks van Rotterdam die weten hoe ze moeten koken voor de fijnproever, maar ook voor de grote opschepper. De nostalgische tapasboot is een old lady uit het jaar 1900, met sfeervolle koperen en geboenwaste houten details. Vaar 2,5 uur rond, geniet van de rijke maaltijd inclusief dessert en koffie en maak een prachtige entree in de Oude Haven van Rotterdam.

Spaanse hapjes en muziek op de tapasboot in Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.