City Game Rotterdam
Ontdek de verborgen plekjes van Rotterdam

Zeg je architectuur, dan zeg je Rotterdam. In deze grote stad vind je de beroemde Kubuswoningen, het bijzondere treinstation en de Markthal. En wat dacht je van de Erasmusbrug? Uniek aan Rotterdam is het grote contrast tussen modern en historisch. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is er namelijk veel vernietigd, maar niet alles! Met een van de City Games puzzel je jezelf langs deze bijzondere plaatsjes met de verhalen die erbij horen. Een tof uitje om te doen met je vrienden, familie of collega's!

Sherlock Holmes Rotterdam

Zo kruip je bijvoorbeeld in de huid van de beroemde detective Sherlock Holmes en zijn rechterhand Watson. Ze hebben jullie hulp hard nodig, want er is een moord gepleegd tijdens een Vrijheidsfestival in de stad. Voor de moord op Balthazar, het hoofd van de veiligheidsdienst, zijn vier verdachten in beeld. Maar kloppen de alibi's? En welke motieven zijn er? Dat gaan jullie uitzoeken (2 tot 4 personen)! Informatie die je aan de oplossing helpt, vind je op verschillende verrassende locaties in Rotterdam. Sporen jullie samen de dader op?

 Bestel je City Game met 10% korting

Secrets of Rotterdam

Welke geheimen heeft Rotterdam? Je komt erachter tijdens de spannende City Game Secrets of Rotterdam, waarbij je de stad leert kennen als een local in een groep van 1 tot 4 personen. Scoor zoveel mogelijk punten door afwisselende opdrachten uit te voeren. Los pittige raadsels op en maak foto's voor extra punten (meteen een leuk aandenken voor later). Ondertussen leer je van alles over de geschiedenis en de bijzondere hoekjes en steegjes van de stad. Een mooie uitdaging: zet een high score neer ga voor een mooie notering in het klassement!

The Rotterdam Syndicate

In The Rotterdam Syndicate zijn jullie ervaren dieven. Help, in ruil voor gratie, bij het opsporen van de gestolen formules, die in verkeerde handen zijn gevallen. Zorg dat jullie ze op tijd vinden aan de hand van puzzels, raadsels en foto-opdrachten. De tijd loopt!

Hoe werkt het?

Regent het buiten? Dan kun je ook gewoon een andere keer gaan. Je start het spel namelijk zelf wanneer je zelf wilt via de Loquiz app die werkt op basis van GPS. In totaal ben je zo'n twee uur onderweg. Tussen alle opdrachten door een bakje koffie of een borreltje drinken? Geen probleem! Aan de spellen zit namelijk geen tijdslimiet. Bestel de City Game en ga op pad met je groepje (je doet samen met één smartphone).

Lees ook de praktische informatie over de City Game.

City Game Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bestel je City Game met 10% korting

Ontdek de geheimen van Rotterdam. Foto: City Game
Ontdek de geheimen van Rotterdam. Foto: City Game
Ontdek de stad met een spannende City Game. Foto: City Game
Ontdek de stad met een spannende City Game. Foto: City Game
Een leuk dagje uit met vriendinnen. Foto: DagjeWeg.NL
Een leuk dagje uit met vriendinnen. Foto: DagjeWeg.NL
Kruip in de huid van Sherlock Holmes. Foto: DagjeWeg.NL
Kruip in de huid van Sherlock Holmes. Foto: DagjeWeg.NL