1

Uit je dak op LelystART

Muziek, lekker eten en bijzondere optredens

Dagje Lelystad Nieuws door

archief oud artikel 14 september 2012 Cultuur Lelystad, Flevoland Lelystad geeft vandaag het startschot voor het nieuw culturele seizoen met LelystART. Er is van alles te doen, zoals een stripboekenmarkt, prachtige straatschilderijen in 3D en optredens van onder andere Gers Pardoel.

LelystART trapt vanavond om 19:30 uur af met een optreden van Baas of Glory. Daarna kun je bijvoorbeeld een drankje doen in het Literaire Café met Jelle Brandt Corstius, of terug in naar de jaren '60, '70 en '80 met Lelystad gaat Undercover. Erg bijzonder is het 3D Streetpainting op het Stadhuisplein. De prachtige schilderijen lijken net echt, zoals een bootje dat zo weg lijkt te varen.

Hapje en een drankje

Op LelystART hoef je je maag niet te laten rommelen. Op elke hoek van het festival zijn wel lekkere hapjes te vinden. Heerlijke zoete suikerspinnen, Japanse sushi, de beste gegrilde kip van Nederland, aardappelspiesjes, broodje Pom, Italiaanse koffie: om je vingers bij af te likken, zo lekker is het allemaal!

LelystART duurt nog tot en met 16 september 2012. Elke dag zijn er leuke optredens, tentoonstellingen, workshops en nog veel meer! Zondagavond treden Gers Pardoel en Racoon op, iets wat je eigenlijk niet mag missen!

Proef de beste gegrilde kip van Nederland
Vandaag begint het festival pas om 19:30 uur. Neem daarom overdag een kijkje in de rest van Lelystad en ontdek wat deze stad allemaal te bieden heeft.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 14 september 2012 - 376