1

Kerst is al begonnen!

Miniworld Rotterdam opent schitterend kerstdorp

Miniworld Rotterdam Nieuws door

archief oud artikel 15 oktober 2012 Opmerkelijk Rotterdam, Zuid-Holland De kerstman is vroeg dit jaar. Afgelopen zaterdag opende hij een groot kerstdorp in Miniworld Rotterdam. Schitterende lichtjes vormen samen met de sneeuwbedekte huisjes een prachtig schouwspel.

Ieder jaar verrast Miniworld Rotterdam de bezoekers met een groot kerstdorp. Op de met 'sneeuw' bedekte bergen rijden treintjes en schitteren er lichtjes in de schattige huisjes. Een schouwspel waar menig bezoeker bij weg droomt. Afgelopen zondag kwam de kerstman zelf het kerstdorp openen. En daar was hard aan gewerkt, want dit jaar kunnen bezoekers zich vergapen aan het grootste kerstdorp in de geschiedenis van Miniworld.

Miniworld Rotterdam

In deze grootste miniatuurwereld van de Benelux ontdekken bezoekers elke keer weer iets nieuws. De mini-bewoners maken van alles mee in hun piepkleine huisjes, treinen en havens. Let op... in Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa... alles lijkt in beweging.

KinderenTreinenGezinsuitjes

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 15 oktober 2012 - 752