Hoera, het is herfstvakantie!

Leukste uitjes voor het hele gezin

Herfstvakantie Redactioneel door

archief oud artikel 18 oktober 2012 Toerisme De herfst is heerlijk! Het is nog best lekker weer, dus in de herfstvakantie neem je het hele gezin gerust een dagje mee naar buiten. Maar het is ook heerlijk om binnen weg te kruipen, te knutselen of thee te drinken. Voor iedere bui staat er in de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL een leuk idee!

 
 
Lees deze nieuwsbrief online.
DagjeWeg.NL
Boek een wintersportvakantie!

Herfsttips

Voor de één breken de laatste dagen van de herfstvakantie aan. En voor de ander begint het feest pas! Geniet hoe dan ook van de vrije dagen met de leukste uitjes van DagjeWeg.NL.

Dagje uit dit weekend!

Het tweede weekend van de herfstvakantie staat voor de deur. DagjeWeg.NL heeft leuke tips voor iedereen die krap bij kas zit. Zaterdag overdag zijn alle Gelderse musea gratis toegankelijk en in de nacht van zaterdag op zondag doen alle Utrechtse musea dit trucje na. Dat wordt een fijn en vooral voordelig weekend!

Weekend
 

Herfst in het Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen viert de herfstvakantie met allerlei waterpretactiviteiten. Van 20 tot en met 28 oktober zijn er iedere dag spelletjes, demonstraties en knutselactiviteiten. Leuk voor gezinnen! Werp een tros als een echte matroos of luister naar sterke zeemansverhalen.

Waterpret
 

Gratis concert in het Concertgebouw

Geef de zondag een muzikale start in het adembenemende Concertgebouw van Amsterdam. Op zondag 4 november speelt onder andere violiste Nicola Benedetti hier de sterren van de hemel tijdens een lyrisch en jazzy vioolconcert. Dit Zondagochtend Concert bijwonen? Doe mee en maak kans op 5x2 vrijkaarten!

Winnen
 

Zelf maken: herfstslingers!

Geen school om ze te vermaken, maar papa en mama moeten deze week aan de bak. De kinderen zijn vrij! Na een spelletje, een leuke video en pannenkoeken bakken is de inspiratie meestal wel op. Trek dan de schaar, lijm en papier uit de kast en ga aan de slag met deze herfstige knutselideeën. En begin met inspiratie opdoen in de natuur!

Knutselen

Nieuwste tips

Een dagje uit? Dan is de herfstvakantie de perfecte gelegenheid, want door heel Nederland is er van alles te doen. Bekijk de nieuwste tips van DagjeWeg.NL en ga eropuit!

Sprookjesfestival

Filmtips

Centraal Museum

KidZcity

Sprookjesfestival Filmtips Centraal Museum KidZcity
 

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 18 oktober 2012 - 225