1

Nog een rondje achtbaan!

Deze attractieparken blijven de hele winter open!

Tickets met korting Nieuws door

archief oud artikel 3 november 2012 Toerisme Veel attractieparken sloten afgelopen weekend de deuren voor de aankomende winter. Attracties blijven verborgen onder een warm kleedje en houden een winterslaap. Maar gelukkig zijn niet alle parken dicht. Beleef vandaag gewoon nog een spannend rondje achtbaan met deze tips van DagjeWeg.NL!

Efteling

Eén van de meest populaire parken van Nederland blijft toch wel de Efteling. Ook al kost een entreekaartje een rib uit je lijf, de bezoekers blijven komen. Bezoek de mysterieuze Villa Volta, het vervloekte huis waar niets meer is wat het lijkt. Of ga de strijd aan in de achtbaan Joris en de Draak. Vuur of water, wat overwint? Dit is ook het laatste weekend dat je kunt genieten van de 'gewone' Efteling. Vanaf volgende week donderdag 8 november 2012 gaan de knisperende kampvuren aan en start de Winter Efteling. Een sprookjesachtige wereld met veel ijspret!

Toverland

Ook attractiepark Toverland blijft de hele winter geopend. Want het attractiepark beschikt over stoere achtbanen binnen én buiten. In de Troy-area staat de 35-meter hoge houten achtbaan Troy die met ruim 90 kilometer per uur over een track raast van maar liefst 1.040 meter. Paarden van Ithaka, de andere nieuwe attractie van Toverland, is voor de kleintjes. Op een Trojaans paard kunnen zij een mooi parcours afleggen langs duinen en oude bruggetjes.

Duinrell - Tikibad

Het attractiepark Duinrell is sinds gisteren dicht, maar er is een hele goede vervanger: het Tikibad! Want al die waterglijbanen zijn eigenlijk gewoon een soort achtbaan. Zoals de heftige Tyfoon. Met een snelheid van vijftig kilometer raas je door een doorzichtige buis, waarbij de G-krachten zelfs te voelen zijn! De Blits & Flits gaat nog sneller, wel zestig kilometer per uur. Deze twee supersnelle groene en blauwe glijbanen geven je het gevoel dat je de banen nauwelijks raakt! Voor de kleintjes zijn er ook rustigere banen, zoals de Lazy River.

De Blits & Flits gaat nog sneller, wel zestig kilometer per uur
Vind nog meer attractieparken op DagjeWeg.NL.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 3 november 2012 - 4334