1

Vorstelijke winter op Het Loo

Feestelijk gedekte tafel en culinaire hoogstandjes

Spirit of Winter Nieuws door

archief oud artikel 14 november 2012 Cultuur Apeldoorn, Gelderland Honderden jaren geleden paradeerden prinsen en prinsessen over de koninklijke grond van Paleis het Loo. Vandaag is het terrein van het paleis omgetoverd tot een winters sprookje. Duizenden lichtjes, kruidige geuren en guirlandes maken van Spirit of Winter iets heel bijzonders.

Een voorproefje van de fair.

Vanaf vandaag is het met Spirit of Winter vijf dagen lang genieten van een wintersprookje op een prachtige plek bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties, een modeshow voor de feestdagen en culinaire hoogstandjes. Met al deze ideeën worden de feestdagen wel heel bijzonder. Op de fair staan ruim honderd standhouders met de mooiste, lekkerste en warmste producten van het seizoen. Proef heerlijke amuses van Veluwse producten en leer hoe je die met kerst zelf op tafel kan zetten. Of ontdek welke kleuren make-up het beste bij je staan.

Paleis het Loo

Neem ook een kijkje in Paleis Het Loo waar in drie kamers rijkelijk gedekte tafels staan. Ook de rest van het paleis is zeker het bezoeken waard, zoals de stallen met authentieke sportauto's, de imposante en historische tuin of de tentoonstelling Uitgelicht in de Oostvleugel van het paleis.

Neem ook een kijkje in Paleis Het Loo waar in drie kamers rijkelijk gedekte tafe
Vind nog veel meer inspiratie voor kerst.

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 14 november 2012 - 770