1

Bewonder de boys van Abercrombie

Eerste Nederlandse winkel van Abercrombie in Amsterdam

Nieuws door

archief oud artikel 10 december 2012 Trends Amsterdam, Noord-Holland De fans van het Amerikaanse kledingmerk Abercrombie & Fitch (A&F) staan vandaag paraat in de Amsterdamse Leidsestraat. Het allereerste Nederlandse filiaal van A&F opent vandaag! En daarvoor zijn de knapste jongens uit verschillende landen ingevlogen.

Wie vandaag in Amsterdam is, moet even door de Leidsestraat lopen. Al is het maar om een glimp op te vangen van de zogenaamde Abercrombie 'hot guys'. Speciaal voor de opening van de Amsterdamse vestiging verzamelden de knapste jongens uit de winkels van A&F zich. Ze komen uit België, Duitsland, Singapore, Japan, de VS en overal vandaan. Maar het gaat vandaag natuurlijk niet om al die knappe jongens met ontbloot bovenlijf. Nee, het gaat vandaag om shoppen bij Abercrombie & Fitch! Het merk staat bekend om de all-american style, de vrijetijdskleding en de goede kwaliteit.

Winkelen in Amsterdam

In Amsterdam valt van alles te zien en te kopen. De grote merken hebben hier stuk voor stuk een vestiging en op bijvoorbeeld de Albert Cuypmarkt halen koopjesjagers hun hart op. Ook een dagje shoppen in Amsterdam? Laat je dan eens meenemen door Ladytalk! Tijdens een Shopping Eperience wordt winkelen echt een ontspannende bezigheid, compleet met visagie en nagels lakken. En tussen het shoppen, met grote kortingen, door wacht er een smakelijke high tea!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 10 december 2012 - 285

Dit past bij 'Bewonder de boys van Abercrombie'