Knallend het nieuwe jaar in!

Kerstvakantie |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Vier oud en nieuw in Amsterdam of Rotterdam

27 december 2015 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Oliebollen eten, hopen dat je een miljoen gewonnen hebt met de Staatsloterij en natuurlijk proosten met champagne. Oud en nieuw is vooral heel gezellig. Dit jaar geen zin om zelf wat strijkers, gillende keukenmeiden en vuurpijlen te halen? Vier oudejaarsavond dan niet thuis, maar in Amsterdam of Rotterdam. Daar gaat het mooiste vuurwerk de lucht in!

Nationale Nieuwjaarsnacht

Het mooiste vuurwerk van Nederland is dit jaar te zien tijdens de Nationale Nieuwjaarsnacht bij de Erasmusbrug in Rotterdam. Vanaf 23:00 uur stroomt de Boompjeskade vol om af te tellen naar het nieuwe jaar. Dit is de beste plek om te genieten van de vuurwerkshow. En een plekje is helemaal gratis! Geniet van oliebollen die gratis uitgedeeld worden, bekijk de verlichte boten, zeg iets moois tegen iemand die je dierbaar is en drink heel veel champagne! De avond wordt ook uitgezonden op RTL 5, RTL 7 en RTL 8.

Oud & Nieuw Amsterdam

Ook in Amsterdam is het groot feest op oudejaarsavond. Het VOC –schip De Amsterdam, Nemo en het Scheepvaartmuseum vormen het decor van het grootste aftelmoment van Nederland. Om 23:00 uur barst het feest al los. Maar het wordt pas echt feest op oudejaarsavond als het vuurwerk wordt afgestoken aan de Amstel. Vanaf de Magere Brug heb je het beste zicht op dit spektakel.

Nog meer spetterende nieuwjaarsfeesten vind je op DagjeWeg.NL.
Foto 1. Knallen in Rotterdam! Foto: Rotterdams Uitburo.

Kijk ook bij...

1 reactie

Laatst gewijzigd: 2015-12-24 16:47:30 · Gepubliceerd: 2012-12-20 10:18:10 - 3275