Familie De Winter gratis naar Archeon

Archeon |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Spectaculaire roofvogelshows op het ijs

12 januari 2013 Cultuur Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland Het is dit weekend heel koud in Nederland, maar in Archeon is het nog net iets kouder. Het park is omgetoverd tot een oer-Hollandse Winter Wonder Wereld. Ga lekker schaatsen of geniet van een stamppot. En extra leuk: alle families die iets met Winter in hun achternaam hebben, mogen gratis naar binnen!

Heet je Winter, De Winter of Winters van je achternaam?

In Nederland is de echte winter pas net begonnen, maar Archeon viert dit weekend alweer het laatste winterweekend. Over branden lichtjes, knettert het haardvuur en klinken er winterse verhalen. Het hele dorp staat bol van de winterse activiteiten. Zoals broodjes bakken en vuur maken met een vuursteen. Erg leuk is de overdekte ijsbaan. Daar kun je natuurlijk een paar rondjes gaan schaatsen, maar je kunt er ook genieten van een spectaculaire roofvogelshow of uilenshow. Even opwarmen doe je met een lekkere stamppot van het stamppottenbuffet.

Familie De Winter

Heet je Winter, De Winter of Winters van je achternaam? Dan mag je dit weekend gratis naar binnen bij Archeon. Stuur een mailtje naar info@archeon.nl, dan liggen de kaarten voor je klaar!

Vind nog veel meer winterse uitjes op DagjeWeg.NL!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-01-09 14:03:49 - 197