Alles over schaatsen!

Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

Redactioneel door

archief oud artikel 25 januari 2013 Cultuur Welke natuurijsbanen zijn open, wat is de leukste kunstijsbaan en hoe ga je veilig het ijs op? Lees deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL en ontdek alles over het laatste weekendje schaatsen!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL

Laatste weekend schaatsen!

Vanaf aanstaande zondag gaat het in heel het land dooien. Geniet daarom nu nog van een rondje op de schaats, nu het nog kan! In deze nieuwsbrief ontdek je welke natuurijsbanen open zijn, wat de leukste kunstijsbanen zijn en hoe je veilig het ijs op gaat.

Schaatsen op een natuurijsbaan

Na dit weekend gaat het dooien in Nederland en worden slootjes weer kletsnat. Ontdek welke natuurijsbanen nog open zijn en geniet nog even van de kou. Kijk voor een natuurijsbaan bij jou in de buurt in het volgende overzicht.

Natuurijs

Schaatsen op een kunstijsbaan

Ook als het niet genoeg vriest, is er altijd wel een kunstijsbaan in de buurt. In dit overzicht staan de ijsbanen in Nederland. Veel van deze ijsbanen zijn overdekt of half-overdekt. Trek alvast je schaatsen aan!

Kunstijs

Dagje uit dit weekend!

De redactie van DagjeWeg.NL heeft weer een paar winterse tips in petto om er een heerlijk weekend van te maken. Schaatsen op een bevroren kanovijver, een snertwandeling over Schokland of dansen met cowboys. Fijn weekend!

Weekend

Rijd geen scheve schaats

Trek de ijzers uit het vet en geniet nog van die laatste paar rondjes op het ijs. DagjeWeg.NL heeft een paar handige tips voor veilig schaatsen op natuurijs. Want niemand heeft zin in een natte broek! Waar moet je op letten, en wat moet je meenemen?

Tips

Nog meer schaatsbanen!

Jaap Eden IJsbaan

Kunstijsbaan De Scheg

IJssportcentrum Eindhoven

Ice Fun Sportiom

Jaap Eden IJsbaan Kunstijsbaan De Scheg IJssportcentrum Eindhoven Ice Fun Sportiom

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 25 januari 2013 - 234

Dit past bij 'Alles over schaatsen!'