Schaatsplezier bij IJssportcentrum Eindhoven


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

IJssportcentrum Eindhoven

Schaatsen is een Nederlandse sport bij uitstek. Maar of je nou een echt schaatstalent bent of een beginner, bij IJssportcentrum Eindhoven beleeft iedereen een leuk en sportief dagje uit. Kies voor één van de drie schaatsbanen: de verwarmde ijshockeyhal, de half overdekte 400-meterbaan of de trainingsbaan. Vertoon je schaatskunsten op ijshockeyschaatsen, kunstschaatsen of noren. Laat je moves zien tijdens het discoschaatsen of doe mee aan één van de leuke wedstrijden. IJssportcentrum Eindhoven is de thuisbasis van het nationale ijshockeyteam.

IJssportcentrum Eindhoven

Schaatshuur en clinics

Heb je zelf geen schaatsen, maar wil je wel komen schaatsen? Huur ze bij IJssportcentrum Eindhoven. Ook kun je een paar schaatsijzers kopen. Wil je wel graag het ijs op, maar niet met schaatsen? Bekijk de IJsspelen, clinics curling en ijsstokschieten. Ook leuk voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsuitje. Let op: het minimaal aantal personen voor de clinics is twaalf. Bij IJssportcentrum Eindhoven is een ruime, gratis parkeerplaats op loopafstand.

Voetballen op het ijs

Ken je de coolste activiteit van Eindhoven al? Speel een botje Bounceball! In een grote opblaasbare bal ga je met je schoenen de ijsbaan op om een potje voetbal te spelen. Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen. Je kunt dit unieke spel op het ijs al spelen vanaf zes personen. Of je nou met vrienden, familie of collega's komt, ijsvoetbal is leuk voor iedereen. Bekijk het filmpje over Bounceball!

Combinatiebezoek

Tip: combineer een dagje schaatsen met een bezoek aan één van de andere accommodaties in Genneper Parken, zoals Nationaal Zwemcentrum de Tongelreep. Of breng een bezoek aan het nabij gelegen Paviljoen Genneper Parken.

IJssportcentrum Eindhoven in Eindhoven leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

IJssportcentrum Eindhoven

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.