Vier Valentijnsdag!

Romantische uitjes Redactioneel door

archief oud artikel 14 februari 2013 Trends Misschien vind je Valentijnsdag maar commerciële onzin, maar toch is het leuk om je liefste te verrassen. Of dat nu vandaag is, ergens volgende week of op een speciale dag voor jullie samen. Want deze Valentijnscadeaus doen het ook heel goed bij Valentijnshaters!

Chocolade dippen

Heb je iets goed te maken met je liefste? Dan doet chocolade het altijd goed! Een chocoladefondue voor twee in Den Haag is het perfecte uitje voor Valentijn. Eerst romantisch samen dippen met fruit en lange vingers en daarna nog even uitwaaien op het strand of de stad verkennen. Chocolade geeft een gelukzalig gevoel door de endorfine die er inzit, dus succes gegarandeerd!

Chocoladefondue voor twee.
Den Haag.
Prijs: € 19,- voor twee personen.

Privé bioscoopzaal

Samen naar de bioscoop klinkt nogal afgezaagd. Tenzij, de hele bioscoop alleen voor jullie tweeën is. Je neemt zelf een goede film mee en in een bioscoop in Amsterdam zakken jullie samen weg in een zachte bioscoopstoel. Niemand die keihard op zijn popcorn zit te kauwen en geen pottenkijkers als jullie dicht tegen elkaar aan kruipen. Dan is een avondje bioscoop toch best bijzonder?

Privé filmvoorstelling in een romantische bioscoopzaal.
Amsterdam.
Prijs: € 99,- voor twee personen.

Dineren op grote hoogte

Een avondje uit eten net dat beetje extra geven? Stap dan samen in de lift van De Koperen Hoogte in Zwolle. Op 55 meter hoogte wacht een heerlijk diner en een prachtig uitzicht. In de voormalige watertoren krijgen verliefde stelletjes een culinair à la carte menu voorgeschoteld. Tijdens het eten draait de toren langzaam om zijn as, om in drie uur helemaal rond te zijn gedraaid. En dan is de avond ineens voorbij gevlogen!

Dineren in De Koperen Hoogte.
Zwolle.
Prijs: € 55,- per persoon.

Laatst gewijzigd: 2014-01-14 15:20:29 · Gepubliceerd: 14 februari 2013 - 467