1

HISWA: dol op het water!

Watersportbeurs geeft startschot voor nieuw seizoen

HISWA Amsterdam Boat Show 2015 Nieuws door
Foto 1. Er zijn gave demonstraties en zelf kun je leren SUP'pen. Foto: HISWA, NFP

archief oud artikel 11 maart 2015 Cultuur Amsterdam, Noord-Holland Het is weer zover: De Amsterdam RAI staat bomvol met honderden grote en kleine boten. HISWA 2015 geeft het startschot voor het nieuwe watersportseizoen. Volg een workshop, leer SUP'pen of ontwerp je droomboot!

In de Amsterdam RAI kun je weer de mooiste boten bewonderen. Er zijn acht werelden gecreëerd waar elke watersportliefhebber of booteigenaar op zijn gemak kan rondstruinen. Op de zestigste HISWA 2015 staat de voorbereiding op het vaarseizoen centraal. Dat gebeurt met lezingen, debatten, clinics en demonstraties. Er is ook een winkelstraat en een haven. Leer knopen leggen, test je reddingsvest en kies in de haven een boot uit voor een proefvaartocht.

Extreme snelheid

Voor extreme snelheid ga je naar de Speed-zone. Daar liggen wedstrijdspeedboten met motorvermogens van 6 pk tot en met 600! Een must voor echte snelheidsduivels. In het weekend kunnen kinderen samen met de Reddingsbrigade zelf varen in RAI-haven. Ook leuk: bootjes bouwen, zeilen maken en leren knopen. Dat kan ook doordeweeks al in de Kids Zone. Nieuw is de Funsport shop met mooie aanbiedingen. Omdat de beurs voor de zestigste keer wordt gehouden, zijn er ook nog prijzen te winnen.

Vind nog veel meer leuke ideeën voor een dagje op het water op DagjeWeg.NL.
In de haven kun je een boot uitkiezen voor een proefvaartocht

Praktische informatie

HISWA Amsterdam Boat Show
Woensdag 11 tot en met zondag 15 maart 2015, van 10:00 uur tot 18:00 uur. Donderdag en vrijdag open tot 22:00 uur, zaterdag en zondag open vanaf 10:00 uur.
Entree: 15,00 euro aan de kassa. Kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.
Foto 2. De leukste activiteiten op het gebied van watersport. Foto: HISWA, NFP
Foto 3. Sloof je uit bij de surfsimulator. Foto: HISWA, NFP

Laatst gewijzigd: 2015-03-11 15:03:40 · Gepubliceerd: 11 maart 2015 - 717