Vechten en bouwen met LEGO Star Wars

Speelgoedmuseum Deventer |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Speelgoedmuseum Deventer staat vol LEGO!

7 maart 2013 Cultuur Deventer, Overijssel De echte fans van Star Wars weten meteen waar het over gaat als de termen Star Destroyer en de Ultimate Collector's Millennium Falcon vallen. Voor hen is de tentoonstelling Sterrenstrijd met LEGO Star Wars™ een aanrader. Wordt het zelf bouwen en vechten of kijken naar de vliegende ruimteschepen en Jabba de Hutt in zijn paleis op Tatooine?

Het Speelgoedmuseum Deventer viert dit jaar haar 100-jarige bestaan. En voor dat heuglijke feit krijgen Star Wars-fans een verrassing. Het hele museum staat een jaar lang vol met LEGO Star Wars! Deze serie van LEGO-bouwpakketten is al jaren een succes en dus ook een mooie aanvulling voor het Speelgoedmuseum. De tentoonstelling geeft een overzicht van 1999 tot nu, met de mooiste modellen en ruimteschepen uit de serie. Om het plaatje compleet te maken zijn de mooiste scènes uit Star Wars nagebouwd. Je loopt als het ware op de set! Gelukkig is er genoeg ruimte om zelf aan de slag te gaan, want van al dat moois gaan de handen van de fans vast kriebelen. Ook mogen bezoekers in een drie meter hoge AT-AT kijken en in een ruimtevaartuig meevechten in de sterrenstrijd tussen de planeten.

Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer staat vol met, je raadt het al, speelgoed! Poppenhuizen, poppen, kaleidoscopen en treinen bijvoorbeeld. Kinderen kijken hun ogen uit in dit speelparadijs. Er is speelgoed van nu te bekijken en van heel vroeger, speelgoed wat je kunt bekijken en speelgoed wat tot leven komt!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-03-04 15:43:14 - 957