1

Alles waar vrouwen van houden!

De beurs Vrouw!

Vrouw! Nieuws door

archief oud artikel 8 maart 2013 Toerisme Leeuwarden, Friesland Alles wat vrouwen leuk vinden is te vinden op de beurs Vrouw! in het WTC Expo in Leeuwarden. Lekker snuffelen tussen de nieuwste woondecoratie of leuke kinderspulletjes op de kop tikken. Voor vriendinnen en zussen een ontspannen dagje uit dit weekend!

Vrouw! in WTC Expo Leeuwarden belooft dit extra sprankelend te zijn. En wat houdt dat in? Dat je bijvoorbeeld met een compleet nieuwe look thuis komt! Dora's Haarmode verzorgt iedere dag kappershows, waarbij mensen uit het publiek een knipbeurt krijgen. Wie durft het podium op te stappen voor die gewaagde coupe? Dagelijks genieten bezoekers van Vrouw! van een modeshow van verschillende modemerken.

Muziek

Het evenement in de WTC Expo kan op hoog bezoek uit The Voice rekenen, want zowel Iris Kroes als Johannes Rypma komen zaterdag optreden. Wie op een andere dag naar de beurs komt kan helaas niet meeswingen, maar gelukkig is er troostvoedsel in het Kooktheater. Een lekkere cakepop bijvoorbeeld van Lekker Zoet. Als laatste nog een tip voor de vrouwen met de kids: er is kinderopvang aanwezig!

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 8 maart 2013 - 233

Dit past bij 'Alles waar vrouwen van houden!'