Koude lentekriebels

Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL

Wat te doen? Redactioneel door

archief oud artikel 22 maart 2013 Cultuur Krijg de kriebels van de Keukenhof, wandel door de amandelbloesem of knuffel met lammetjes. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

Lees deze nieuwsbrief online
DagjeWeg.NL
Download de Android DagjeWeg.NL-app!

Koude lentekriebels

Buiten sneeuwt het en is het koud, en toch is de lente begonnen! DagjeWeg.NL viert alvast een klein feestje met deze lente-nieuwsbrief. Krijg de kriebels van de keukenhof, wandel door de amandelbloesem of knuffel met lammetjes. Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL!

Keukenhof is open!

Echte lentekriebels krijg je op Keukenhof. Het mooiste lentepark ter wereld is weer geopend. Geniet van velden vol tulpen, hyacinten en narcissen. In het park vind je meer dan zeven miljoen bloemen: een ultieme beleving van de Bollenstreek. Het thema van 2013 is United Kingdom, Land of Great Gardens.

Keukenhof

Dagje uit dit weekend!

Het is nog fris buiten, dus misschien blijf je dit weekend liever binnen. Of wil je juist graag naar buiten en alvast de eerste tekenen van de lente aanschouwen. Met de Weekend Top 5 van DagjeWeg.NL kan het dit weekend alle kanten op! Prachtige grachtenpanden bewonderen en het mysterie van de peperdure Ming-vazen ontdekken of met lammetjes knuffelen!

Weekend

Wie was Malle Babbe?

Bijna iedereen kent wel het bekende liedje 'Malle Babbe' van Rob de Nijs. Maar wist je ook dat Malle Babbe het onderwerp is van één van de bekendste schilderijen van Frans Hals, en dat Malle Babbe eigenlijk Barbara heet? Ontdek alles over de mythe van Malle Babbe in museum Het Dolhuys, tijdens een rondleiding of een leuke workshop!

Malle Babbe

Roze lente

Wandel door de prachtige Palts in Duitsland, waar de lente elk jaar roze kleurt. Zachte golven van roomwit tot dieproze strekken zich uit over het heuvelachtige landschap, wanneer de amandelbomen in bloei staan. Proef van de amandellikeur, breng heerlijk geurende amandelzeep mee naar huis en bewandel het Amandelpad.

Bloesem

Nog meer leuke tips!

Verrassend dagje Breda

Indoor Speeltuin & Boerderij Pret

Op de step over de Grebbeberg

Blokarten over het strand van Ouddorp

Verrassend dagje Breda Indoor Speeltuin & Boerderij Pret Op de step over de Grebbeberg Blokarten over het strand van Ouddorp

Bekijk deze nieuwsbrief online | Uitschrijven

De DagjeWeg.NL E-Krant is een uitgave van DagjeWeg.NL. U ontvangt deze E-Krant omdat u zich heeft ingeschreven via onze website, omdat iemand deze E-Krant heeft doorgestuurd aan u, of omdat u als contactpersoon bij een uitstapje staat geregistreerd of DagjeWeg.NL informeert over uw activiteiten. De redactie stelt zo zorgvuldig mogelijk, doch geheel vrijblijvend, de gegevens samen. DagjeWeg.NL kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en eventuele nadelige gevolgen daarvan.

Contactgegevens: T+31(0)318-640175 · E redactie@dagjeweg.nl · KvK 09117443 · Postbus 8201 6710 AE Ede

© 2013 DagjeWeg.NL | Alle rechten voorbehouden, overname zonder toestemming is verboden.

www.dagjeweg.nl

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 22 maart 2013 - 471