Zeg het met bloemen en planten!

Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL

Redactioneel door

archief oud artikel 19 april 2013 Cultuur Stop je winterjas in de kast, ga naar buiten en geniet van de lente! Deze week staat de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL in het teken van bloemen en planten. Het Bloemencorso, de Keukenhof en de prachtige Orchideeën Hoeve, allemaal vol bloemen. Fijn weekend!

DagjeWeg.NL
Zet iedereen op de cover van een magazine met MijnDagjeWeg.NL!

Zeg het met bloemen en planten!

Buiten is de lente nu echt goed te voelen. Veel zon en de winterjas kan de kast in. Ook zijn er overal prachtige narcissen te zien. Daarom staat deze week de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL in het teken van bloemen en planten. Ga lekker naar buiten en geniet van de lente!

Dagje naar buiten dit weekend!

Prachtige praalwagens rijden dit weekend in volle glorie door de Bollenstreek. Het beroemdste corso van Nederland rijdt op zaterdag de 40 kilometer lange route van Noordwijk naar Haarlem. Zoek een plekje langs de kant en zie hoe de wagens één voor één langs rijden, rijk versierd met verschillende soorten bloemen. DagjeWeg.NL verzamelde nog veel meer leuke weekendtips!

Weekend

Drieduizend orchideeën!

Onder het dak van De Orchideeën Hoeve groeien en bloeien drieduizend orchideeën en fladderen er ook prachtige vlinders en papegaaien rond. Via een wandelpad ontdek je de vier verschillende tuinen waarmee je reist van werelddeel naar werelddeel. Met een temperatuur van 21° Celcius is het aangenaam warm in de tuin. Het is alsof je in een oerwoud loopt. En overal groeien de mooiste, wilde orchideeën.

Orchidee

Dwalen door Hortus Botanicus Amsterdam

De Hortus Botanicus in Amsterdam is één van de oudste botanische tuinen ter wereld! Geniet van een steeds veranderende tuin, kassen met vlinders en cactussen, de monumentale Palmenkas en de indrukwekkende DrieKlimatenKas. Hier groeien maar liefst zesduizend planten uit de hele wereld!

Hortus

Kriebels van Keukenhof

Echte lentekriebels krijg je op Keukenhof. Het mooiste lentepark ter wereld is weer geopend. Geniet van velden vol tulpen, hyacinten en narcissen. Bekijk deze prachtige fotoreportage en geniet! Het thema van 2013 is United Kingdom, Land of Great Gardens. Hierbij heeft vooral de Engelse landschapsstijl een speciaal plekje.

Keukenhof

Nog meer leuke tips!

Speelboerderij De Flierefluiter

Kaap Skil - museum van jutters en zeelui

Toeren door Twente met een 2CV

Racen over het strand van Ouddorp

Speelboerderij De Flierefluiter Kaap Skil - museum van jutters en zeelui Toeren door Twente met een 2CV Racen over het strand van Ouddorp

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 19 april 2013 - 408

Dit past bij 'Zeg het met bloemen en planten!'