Met je 3D-bril door de dierentuin

Dwaal door bossen en een onderwaterwereld

Dierenpark Emmen Nieuws door

archief oud artikel 27 april 2013 Cultuur Emmen, Drenthe Dwalen door een bloementuin met vlinders, door grotten en mangrovebossen en zelfs in een onderwaterwereld. Dat kan vanaf vandaag in de Animal Experience in Dierenpark Emmen. Zet je 3D-bril op en laat het avontuur beginnen!

Vanaf vandaag kun je op avontuur in de Animal Experience in het Afrikahuis in Dierenpark Emmen. Daar ontdek je de dieren letterlijk door een andere bril, een 3D-bril! Je komt terecht in een wereld vol 3D-effecten, kleuren, geuren en geluiden. Je dwaalt door een bloementuin met vlinders, door grotten en mangrovebossen en zelfs in een onderwaterwereld. Ook kom je een Bengaalse tijger tegen in een tempel en kom je terecht in een draaikolk! Met het brilletje beleef je de grootste avonturen.

Kraamvisite

Nu je er toch bent, ga dan ook even op kraamvisite bij al het jonge grut in de dierentuin. In maart verwelkomde Dierentuin Emmen de girafjes Uzuri en Azizi. De moeder van Uzuri is Augusta, en met haar 24 jaar de oudste giraffe in een Nederlandse dierentuin. Ook erg bijzonder: begin april bracht leeuwin Tia vier welpjes ter wereld. De beestjes doen het hartstikke goed! De leeuwtjes blijven nog even achter de schermen, maar je kunt ze al wel bewonderen via de webcam. Dus geniet van een beschuitje met muisjes en maak er een mooie dag van!

Ga ook even op kraamvisite bij de vier welpjes

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-04-24 10:52:54 - 407