noord-brabant

Noord Brabant Dierentuin (15)

Libéma Dierenrijk Zakelijk

NUENEN, NOORD-BRABANT - Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,50

Vreemde dierensnuiten bij Dierenpark De Oliemeulen

TILBURG, NOORD-BRABANT - Breng een bezoekje aan het vreemdste dierenpark van Nederland! In dierenpark De Oliemeulen sta je oog in oog met de raarste dierensnuiten. Kom je ook kennismaken met deze nieuwsgierige diertjes?

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 10,50

kinderen vanaf € 9,50

peuters gratis

BestZOO

BEST, NOORD-BRABANT - Zuid-Amerikaanse apen, puma's en buideldieren uit Australië. In het kleinschalige dierenpark BestZOO wonen dieren in alle soorten en maten vanuit de hele wereld.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 11,00

kinderen vanaf € 9,50

peuters gratis

Dierenrijk

NUENEN, NOORD-BRABANT - Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Maar dan wel op stelten, net als de ooievaars!

elke dag geopend

entree vanaf € 16,50

peuters gratis

Zoo Veldhoven

VELDHOVEN, NOORD-BRABANT - In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren. Ga op bezoek in een bijzondere wereld, bij kleurrijke vogels, apen en roofvogels.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 12,00

kinderen vanaf € 10,00

peuters gratis

ZooParc Overloon

OVERLOON, NOORD-BRABANT - Voel je een echte ontdekkingsreiziger in ZooParc Overloon! Bekijk bekende of zeldzame diersoorten in het heuvelachtige gedeelte waar je gewoon tussen de dieren kunt lopen.

elke dag geopend

entree vanaf € 16,50

peuters gratis

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

DONGEN, NOORD-BRABANT - Met een binnen- en buitenspeeltuin, een dierenpark en pannenkoeken biedt recreatieboerderij Pukkemuk het hele pakket voor een dagje weg. Niemand wil meer naar huis, en dat komt mooi uit: je kunt blijven overnachten op de boerencamping.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 8,00

Van de redactie

UITagenda Noord-Brabant, vanaf 18 augustus 2018