noord-brabant

Noord Brabant Dierentuin (15)

Tropische vlindertuin Klein Costa Rica

SOMEREN, NOORD-BRABANT - Beleef de tropen in Brabant! Bezoek de overdekte tropische vlindertuin Klein Costa Rica en bewonder exotische vlinders, vogels, reptielen en loop op de hangtouwbrug tussen de tropische boomtoppen. Een avontuurlijk en exotisch dagje uit!

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 8,50

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Dierenpark Zie-Zoo

VOLKEL, NOORD-BRABANT - Dierenpark Zie-Zoo is een zorgdierentuin, waar vrijwilligers samenwerken op veel verschillende wilde diersoorten in stand te houden. In dit kleinschalige park genieten bezoekers tegen een kleine prijs van de biodiversiteit.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,75

kinderen vanaf € 7,75

peuters gratis

BestZOO

BEST, NOORD-BRABANT - Zuid-Amerikaanse apen, puma's en buideldieren uit Australië. In het kleinschalige dierenpark BestZOO wonen dieren in alle soorten en maten vanuit de hele wereld.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 11,00

kinderen vanaf € 9,50

peuters gratis

Zoo Veldhoven

VELDHOVEN, NOORD-BRABANT - In Zoo Veldhoven wonen exotische dieren. Ga op bezoek in een bijzondere wereld, bij kleurrijke vogels, apen en roofvogels.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 12,00

kinderen vanaf € 10,00

peuters gratis

ZooParc Overloon

OVERLOON, NOORD-BRABANT - Voel je een echte ontdekkingsreiziger in ZooParc Overloon! Bekijk bekende of zeldzame diersoorten in het heuvelachtige gedeelte waar je gewoon tussen de dieren kunt lopen.

elke dag geopend

entree vanaf € 16,50

peuters gratis

Dierenrijk

NUENEN, NOORD-BRABANT - Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Maar dan wel op stelten, net als de ooievaars!

elke dag geopend

entree vanaf € 17,00

peuters gratis

Vliegen met roofvogels bij Valkerij Falconcrest

EINDHOVEN, NOORD-BRABANT - Falconcrest Valkerij Centrum en Roofvogelpark is het grootste roofvogelpark van Nederland. Hier zijn de buizerds, arenden, valken, uilen en gieren de baas. Bekijk de prachtige vogels en ga met ze vliegen!

open op zondag, woensdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 7,50

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Libéma Dierenrijk Zakelijk

NUENEN, NOORD-BRABANT - Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,25

Van de redactie