Nieuwe magie in Toverland

Attractiepark Toverland |  deel via WhatsApp | Nieuws door

Attractiepark Toverland opent nieuw themagebied

26 april 2013 Toerisme Sevenum, Limburg Toverland was al populair bij de bezoekers van DagjeWeg.NL, maar dit seizoen doet het park er een schepje bovenop. Vandaag opent het nieuwe themagebied de Magische Vallei, met acht betoverende attracties voor het hele gezin. Probeer ze eens uit en ontmoet ook het schattige sprookjesvolk de Dwervels.

Met de Magische Vallei wil Toverland de bezoekers dit seizoen echt betoveren! In de nieuwe attracties Dwervelwind en Tolly Molly draait iedereen rond en rond. De eerste is een achtbaan waar de karretjes tijdens de hele rit rondjes om hun as draaien. Vooruit of achteruit: het is elke keer een verrassing! Een leuk alternatief voor de allerkleinsten is de Tolly Molly. In deze draaimolen met magische karretjes draaien de kids eindeloos in het rond. De Magische Vallei zit vol mysteries, zoals de Katara. Deze betoverende waterfontein barst een paar keer per dag los met water, licht en muziek. En de Coco Bolo is helemaal spannend, want je moet eerst de toren beklimmen voordat je een geheimzinnig nest ontdekt.

Djengu River

Stiekem waren de meeste attracties al vanaf het begin van het seizoen op 29 maart open. Het wachten was alleen nog op de Djengu River. Deze woest kolkende rivier, aldus Toverland, stroomt door het hart van de vallei en neemt de bootjes met een snelheid van 16,2 kilometer per uur mee. Watervallen en grotten maken de rit nog spannender.

Wat vond jij van de Magische Vallei en de Djengu River? Laat een beoordeling achter! We zijn benieuwd.

Kijk ook bij...

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 2013-04-26 09:18:02 - 431