1

Wat te doen in het weekend? Lees de nieuwsbrief!

Holland Festival, Open Boerderijdag, en de Dag van de Bouw

Redactioneel door

archief oud artikel 31 mei 2013 Cultuur Nog geen idee wat te doen dit weekend? Lees de nieuwsbrief van DagjeWeg.NL voor de leukste tips. Geniet van de klanken van het Holland Festival, maak een rondje in een achtbaan of neem een kijkje achter de schermen van een bouwplaats. Fijn weekend!

DagjeWeg.NL
Leuk! Maak je eigen Vaderdag Fotomagazine!

Leuke dingen doen!

Het blijft een kwakkelige lente, maar met deze nieuwsbrief van DagjeWeg.NL word je weer helemaal warm van binnen. Thuis onder je deken kruipen is er niet bij. Geniet van de klanken van het Holland Festival, maak een rondje in een achtbaan of neem een kijkje achter de schermen van een bouwplaats. Fijn weekend!

Dagje uit dit weekend!

Het warmt buiten alweer een beetje op. Durf jij het al aan om dit weekend naar buiten te trekken? DagjeWeg.NL heeft een paar leuke activiteiten bij elkaar gezocht, zodat het weekend een feestje wordt! Zoals de Open Boerderijdag, de start van het Vondelpark openluchttheater of de opening van het prachtige Museum De Fundatie!

Weekend!

Top 10 leukste achtbanen

Nog een leuke tip voor het weekend: een rondje in een achtbaan! Er zijn zoveel verschillende achtbanen. Van een korte tot een lange rit, van een achtbaan in het water tot een achtbaan tussen de bomen en van een ronddraaiende achtbaan tot een echte horror-achtbaan. DagjeWeg.NL zet de 10 meest bijzondere achtbanen op een rij.

Achtbaan

Muziektheater in de spotlights op Holland Festival

Het Holland Festival brengt Amsterdam dit jaar opnieuw in vervoering met spraakmakende voorstellingen en concerten. Alle kunstvormen komen samen in één programma en liefst 109 voorstellingen van internationaal niveau. Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn van de partij!

Festival

Dag van de Bouw

Zet een gele helm op je hoofd, want zaterdag 1 juni is het de Dag van de Bouw. Bijzondere bouwplaatsen openen de hekken voor een kijkje achter de schermen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de bouw van de nieuwe stadsbrug in Nijmegen of de Spoorzone in Delft. Op andere dagen zijn deze bouwplaatsen afgesloten, dus een extra reden om dit weekend een kijkje te nemen.

Bouw

Leuke tips voor druilerige dagen

Coronel Adventure Indoor Klimpark

Geldmuseum

Vrije Markt Brunssum

Thermen Holiday Schiedam

Coronel Adventure Indoor Klimpark Geldmuseum Vrije Markt Brunssum Thermen Holiday Schiedam

Laatst gewijzigd: 2013-05-30 15:49:44 · Gepubliceerd: 31 mei 2013 - 391

Dit past bij 'Wat te doen in het weekend? Lees de nieuwsbrief!'