1

Tips voor Radio 10 Gold

De leukste tips voor jouw weekend!

Radio 10 Gold Nieuws door

archief oud artikel 1 juni 2013 Toerisme Zet op zaterdag om 12:10 uur je radio op Radio 10 Gold. Dan vertelt de redactie van DagjeWeg.NL aan presentator Eddy Keur wat de leukste tips voor het weekend zijn. Was je net te laat, of heb je het niet goed verstaan? Lees alle tips hier even na. Fijn weekend!

Beluister het fragment op Radio 10 Gold!

Zaterdag

Open Boerderijdag

Wat maken we allemaal van melk? Wanneer is melk biologisch? Is melk echt goed voor elk? Op de Campina Open Boerderijdag krijg je alle antwoorden. Kom lekker rondneuzen op melkveebedrijven door het hele land. Spelletjes, proeverijen, rondleidingen, kalfjes knuffelen... op elke boerderij is weer iets anders te doen. Aan het einde van de dag weet je heel wat meer van koeien en melk!

Campina Open Boerderijdag
1 juni, tussen 10:00 uur tot 16:00 uur. Kijk op de website van Campina voor de deelnemende boeren.
Toegang: gratis.

Dag van de Bouw

Zet een gele helm op je hoofd, want zaterdag 1 juni is het de Dag van de Bouw. Bijzondere bouwplaatsen openen de hekken voor een kijkje achter de schermen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de bouw van de nieuwe stadsbrug in Nijmegen of de Spoorzone in Delft. Op andere dagen zijn deze bouwplaatsen afgesloten, dus een extra reden om dit weekend een kijkje te nemen.

Dag van de Bouw
1 juni 2013.
Toegang: gratis.

Zondag

Vondelpark Openluchttheater

Iedereen die de drukte van de stad wil ontvluchten, vindt in het Vondelpark een heerlijke plek om te ontspannen. In de zomer kun je hier ruim vier maanden genieten van theater en muziek tijdens het Vondelpark Openluchttheater. Het festival op het 'mooiste podium van heel Amsterdam' wordt zondag 2 juni geopend door Trijntje Oosterhuis en ook zijn er optredens van Tessa Rose Jackson en Maison du Malheur. Het schijnt die dag droog te blijven, dus niets staat een 'spetterende' opening in de weg.

Vondelpark Openluchttheater
Vanaf 2 juni 2013, vanaf 14:00 uur.
Toegang: gratis.

25 jaar Pixar

Wie kent niet de klassiekers Toy Story, Finding Nemo, Wall-E en Up? Ook zo benieuwd hoe die films tot leven worden gebracht? Of hoe het begonnen is bij Pixar en wat er allemaal nog meer mogelijk is in de toekomst? Een indrukwekkende tentoonstelling Pixar, 25 Years of Animation vertelt het verhaal van de animatieklassiekers en het soms jarenlange werk dat aan een film voorafgaat.

Pixar, 25 Years of Animation
Van 30 mei tot 27 oktober 2013.

Laatst gewijzigd: 2013-06-01 10:57:01 · Gepubliceerd: 1 juni 2013 - 38