1

Zonovergoten uitjes - Nieuwsbrief

Wat te doen vandaag? Nieuws door

archief oud artikel 7 juni 2013 Toerisme Dit weekend vraagt om een nieuwsbrief vol zonovergoten uitjes. Van haring in Scheveningen tot levende standbeelden in Valkenburg.

DagjeWeg.NL
Geef een cadeautje aan je allerliefste vader!

Zonovergoten uitjes

De zon lokt iedereen de komende dagen naar buiten. Met z'n allen zonnen en spelen in de tuin en 's avonds lekker barbecueën. Of een dagje eropuit! Het is overal heerlijk, op het water of aan de boulevard van Scheveningen bijvoorbeeld. In deze nieuwsbrief vind je inspiratie genoeg voor een dagje in de buitenlucht.

Zomerse activiteiten op het water

Met deze zomerse temperaturen kunnen we eindelijk het water op. Om te varen, te spetteren of boven het water te zweven! De Top 5 van wateractiviteiten voor de zomer staat vol met originele ideeën om van het water te genieten. Peddelen in een klomp of surfen over de golven van de Noordzee: wat kies jij?

Spetter

Dagje uit dit weekend!

Haal de slippers, zonnebrillen en grote flaphoeden maar uit de kast, want het wordt een zonnig weekend! Trek eropuit en vang alle zonnestralen op. Geniet van een lekkere verse haring in Scheveningen, zwier door de Japanse tuin op landgoed Clingendael of 'shop till you drop' in Haarlem totdat de zon onder gaat.

Weekend

60 jaar Gouden Boekjes

De leukste tentoonstelling voor de hele familie: '60 jaar Gouden Boekjes' is te zien in het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn. Er zijn al vier generaties groot geworden met de prachtig geïllustreerde kinderboekenreeks met de gouden ruggetjes. De bekendste boekjes komen nu tot leven in de oude gevangenis op het Oostereiland.

Goud!

Kijken mag, kietelen niet...

Daar staan ze, verspreid door het centrum van Valkenburg: straatkunstenaars, geschminkt, verkleed en omgetoverd tot levende standbeelden. Ze doen allemaal mee met de 4e editie van het Nederlands Kampioenschap Living Statues. Het centrum van dit gezellige en toeristische stadje staat vol met 'verstilde' straatkunst. Tenminste, soms beweegt er eentje!

Statues

Vier een theefeestje in de Theetuin

Bowlen met lekker eten live muziek

Sprookjeswonderland

Racen over het strand van Ouddorp met een blokart

Vier een theefeestje in de Theetuin Bowlen met lekker eten live muziek Sprookjeswonderland Racen over het strand van Ouddorp met een blokart
 

Laatst gewijzigd: 2013-06-13 08:43:05 · Gepubliceerd: 7 juni 2013 - 241