Kleurrijke luchtballonnen in Barneveld

Luchtballonnenspektakel bij Ballonfiësta

Dagje uit in Barneveld Nieuws door

archief oud artikel 21 augustus 2013 Toerisme Barneveld, Gelderland Angree Bee, Funny Bunny en Kikker. Het mag dan klinken als een animatiefestival, maar niets is minder waar. De Ballonfiësta Barneveld gaat weer van start! Van 21 tot en met 24 augustus vullen de Gelderse luchten zich met kleurrijke luchtballonnen.

De dertigste Ballonfiësta Barneveld belooft weer een spectaculair evenement te worden. De opening is op zijn minst sensationeel te noemen: parachutisten komen letterlijk uit de lucht vallen en tandem- en precisiesprongen zorgen voor de nodige spanning. Direct daarna rijden de piloten met hun ballonnen het veld op. Maak kennis met de 35 luchtballonnen, sommige in wel heel bijzondere vorm. Ontmoet bijvoorbeeld luchtballon Calimero, het Kuiken van Barneveld of de Smurf! Na het voorstelrondje gaan alle 35 ballonnen de lucht in, dus je bent verzekerd van een schitterend uitzicht. Sluit de avond vervolgens af bij de Nightglow, een lasershow waarbij de luchtballonnen op de maat van de muziek verlicht worden. Dat worden gegarandeerd prachtige foto's!

Liever ballonvaren in rustige setting? Regel een ballonvaart! Of lees eerst de reportage over DagjeWeg.NL in een luchtballon.
Kleurrijke luchtballonnen sieren de Barneveldse luchten

Bezoekersinformatie

Ballonfiësta Barneveld begint vanaf 17:30 uur. Om 22:30 uur begint de Nightglow met lasershow. Volwassenen betalen € 5,- entree voor de fiësta, kinderen tot en met 12 jaar betalen € 2,- entree.

Let op: De genoemde tijden zijn streeftijden. Bij slecht weer kan de Ballonfiësta afgelast worden.

Laatst gewijzigd: 2013-08-20 14:44:03 · Gepubliceerd: 2013-08-20 11:14:26 - 705